Örülnétek, ha ünnepelnénk a halloweent Magyarországon?
Figyelt kérdés
Miért örülnétek/nem örülnétek neki?2020. okt. 19. 17:39
11/16 anonim válasza:
Ünnepelnék, de Magyarország rugalmatlan xd
12/16 anonim válasza:
Miért? Ki korlátoz abban, hogy tököt faragj, vagy cukorgyűjtést szervezz a gyerekeknek akár a lakásban, kidekoráld a házat vagy bármi hasonló? (nem vagyok a szokásokkal annyira képben). Senki, mindenki azt ünnepe- vagy nem ünnepel amit csak akar.
13/16 anonim válasza:
Hát, ünnepeld! Mi akadályoz meg?
Én pl. nem ünneplem, de más azt csinál, amit akar.
14/16 anonim válasza:
Nem. Nem érdekelnek az ünnepek engem se. Semmit nem "ünneplek"
15/16 anonim válasza:
Október 31. a reformáció ünnepe a reformátusoknak és evangélikusoknak. Arra emlékeznek, nem pedig egy kelta eredetű, Amerikában elüzletiesedett, ijesztő, egyáltalán nem mókás-játékos halálkultuszt majmolnak.
Jöhetnek a goromba, lenéző, maradinak és ilyen-olyan -fóbnak kikiáltó ellenzők. De vegyék figyelembe, hogy a halloween nem tetszik mindenkinek, és nem éppen pár tucatnyian vannak.
16/16 anonim válasza:
Az év minden egyes napja ünnepnap valahol a világban, a legtöbb, több helyen is. Megint csak mondom, hogy mindenki azt ünnepel, vagy nem ünnepel, amit csak akar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!