Szerettek lagziba járni ?
Figyelt kérdés
Én szeretek jó a hangulat sok az ismerős jókat lehet beszélgetni táncolni enni és inni 🙂😃2020. okt. 16. 17:24
11/18 anonim válasza:
Igen! :) Nagyon jó buli
Enni, inni, múlatni
Igaz csak 3ba voltam eddig de mindegyiken nagyon jó Volt a hangulat na meg jó játékok voltak Azokon lehet csak igazan jót szorakozni :D
12/18 anonim válasza:
Nem szeretek, és igyekszem is kibújni alóla.
13/18 anonim válasza:
Igen,de csak jó mulatós lagziba.Voltam már olyanban,hogy semmi mulatós zene nem volt,csak modern.Az nem jött be.
15/18 Dorci1999 válasza:
Imádok. Az egy szép ünnep ahol 2 ember tulajdonképpen összeköti az életét. Ez már önmagában, mindenféle mulatozás és kajálás nélkül egy öröm. Aztán ha még utána lakodalom is van ahol jó sokan vannak, meg sok kaja, jó zene és hangulat az még plusz jó dolog. (Eddig 4 esküvőn voltam életemben, ebből 3-szor koszorúslány) 21/L
17/18 anonim válasza:
Attól függ kinek az esküvőjéről van szó. Ha családban akkor nagyon. Jókat lehet mulatni, táncolni, beszélgetni, enni, inni, rég látott rokonokkal talizni. Viszont volt hogy párom oldaláról mentünk esküvőre, azokat nagyon utáltam, folyton smúzolni, jópofizni ismeretlenekkel, teljesen feszélyezve éreztem magam. Arról nem is beszélve hogy anyós meg após is ott volt, folyton figyelték kivel beszélünk meg mit
18/18 anonim válasza:
nem nem nem! 91-ben voltam utoljára a hülye bátyám lagziában, azóta már elváltak!remélem a büdös életben nem kell már lagziba mennem! szeretek este itthon lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!