Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Szoktatok kirakni a házba,...

Szoktatok kirakni a házba, kintre halloweeni dekorációt? Vagy csak minimális mértékben? Inkább az őszi dekort szeretitek?

Figyelt kérdés

Ti ahhoz képest, hogy nem ünnepeltek valamit, dekorációt raktok ki?

Az őszi díszítéssel hogy álltok? Pl. Amerikában ilyenkor az egész házat telerakják díszekkel. Szerintem tök jópofák pl. a színes faleveles girlandok, de itt nem lehet az évszakra ennyiféle dekorációt kapni.

2020. okt. 11. 16:22
1 2
 11/18 anonim válasza:
89%
Én csak horror filmeket nézek meg betolom a This is halloween-t azt kész :D
2020. okt. 13. 02:19
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Mi megünnepeljük. Faragunk tököt, nagyjából ennyi.
2020. okt. 13. 17:18
 13/18 anonim válasza:
75%
Gyerekek.. dekoráljatok mert jön az öreg Myers báttya és lesz irgum burgum..
2020. okt. 13. 20:14
 14/18 anonim ***** válasza:
82%
Én, csak egyszerűen ősziesítem a lakásdekorációt októberben. Díszpárnát cserélték, termést, száraz ágat és gyertyát rakok ki, gyerekként faragtunk töklámpást. Ünnepelni a Halloweent külön nem szoktuk, legfeljebb filmet nézünk. Én az őszi és külföldi ünnepek közül a hálaadással szimpatizálók, nyilván nem ünnepeljük. A lényege, hogy hálát adnak azért amijük van, régen a betakarítás ért, egymásért, az tetszik.
2020. okt. 15. 12:56
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk ilyenek voltak, de már össze vannak száradva:

[link]

[link]

[link]

2020. okt. 15. 15:54
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem szoktam ünnepelni a Halloweent,nem is izgat.Néhány őszi dekoráció van kint csak.
2020. okt. 17. 21:32
 17/18 A kérdező kommentje:

15-ös! Nagyon tetszenek a tokok mintáik! Az ilyen aprólékos vágások nekünk mindig egybeszakadtak sajna. Azt meg szeretném kérdezni, albínó tököt hogyan találtatok? Sima árusnál volt a többi között, vagy ezt külön adták el? Ritkaságnak számít?

Egyébként köszönöm mindenki válaszát!

2020. okt. 17. 23:18
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Nincs is már ősz XDDD 40 fok van aztán meg szürke 5 fokos szmog. Leszarom az ünnepeket magasról amúgy is. Valakinek ez okoz kielégülést akk egészségére.
2022. aug. 22. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!