Mi a teendő ilyen esetben? Hátha valakinek van . Nem hajlik a térdem minimálisat sem.. Extrém fájdalom a tèrd bal oldalán, és rengeteg a térdficamom még speciális térdpántban is. 4 hete csak mankóval tudok menni.
Hogyhogy mi a teendő?
Sportsebészet, térdsebészet, reumatológia, gyógytornász.
Mit értesz a spéci térdpárna alatt?
Nekem egy olyan gumis rögzítőm volt, amiben egy szilikon gyűrű tartotta a helyén a térdkalácsot, remekül működött. Persze ettől még műtét lett a vége, mert anélkül instabil volt.
A sípcsont felső részét, úgy kell elképzelni mint egy vályút, amibe a térdkalács beleül.
A két oldalán van egy "kinövés szerü nyúlvány", ami csak bizonyos határon belül engedi mozogni a térdkalácsot. Ezeket a "nyúlványokat" le fürészelik, felcserélik őket, és csavarral rögzítik.
Bocs ha kicsit nyers voltam, igyekeztem "konyhanyelven" fogalmazni.
Jól hangzik... A legjobban az idegesít, hogy eddzeni sem tudok... Az is hiányzik.. Meg a meló, de most elég nagy gázban vagyok... Mindenhonnan időpontot kell kérni, a professzorhoz is, és gondolom ő mondja, hogy mikor műtik meg.
Ráadásul Németországban élek.
Addig keress valami hasonlót.
Nem reklámozni akarok, és nem kell ezt megvenned, csak a képekre kerestem rá, nekem ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!