Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Mit adjak a tanáromnak?

Mit adjak a tanáromnak?

Figyelt kérdés

Van egy tanárom, aki már hét éve tanít, négy évig még általánosban az osztályfőnököm is volt. Ő a kedvenc tanárom, viszont az a baj, idén előléptették igazgatóhelyettessé, és már nem fog tanítani, új matektanár jött, és ő fogja tanítani a mi osztályunkat.

Én annyira szomorú vagyok emiatt, hogy még sírtam is, bár tudom, hogy bármikor ha odamegyek, nem fog elzavarni, biztos, hogy örömmel fogad, ha úgy van ideje, vagy ilyesmi.

Tehát ennek fényében, hogy még fogunk találkozni, nem megy el, de már nem fog tanítani, illik ajándékot adni? És ha igen, milyet? Vagy olyan "kifogással" esetleg lehet neki ajándékot adni, hogy előléptették?

Azt tudom, hogy a sört szereti, de az milyen lenne már, ha sört adnék neki, arról nem is beszélve, hogy suliba vinném. Még ha bor lenne, azt lehet szép zacskóba tenni, de egy sört nem. Ráadásul nem is tudom, hogy szereti-e a bort, plusz hogy illik-e ilyet adni neki emiatt.

Férfi tanárról van szó.

2020. szept. 3. 12:08
 1/3 anonim válasza:
88%
Öhm, szerintem nem kell neki ilyenkor ajándékot adni a semmiből. Majd akkor, amikor elballagsz.
2020. szept. 3. 12:22
 2/3 Kolbász2 válasza:
31%
Egy csokor virágot
2020. szept. 3. 15:35
 3/3 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem is ráér, mikor ballagsz. Addig viszont odamehetsz és mondhatsz annyit, hogy köszönöd az eddigi munkáját, ez is sokat jelenhetett neki!

A virágosnak pedig üzenem, hogy férfi tanárnak nem illik virágot adni. Szerintem egy jobb minőségű bor, csoki vagy vmi jópofa dolog jobban megteszi.

2020. szept. 4. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!