A koronavírus miatt milyen rendezvényeket halasztottak el, ami titeket is érint?
Figyelt kérdés
Rendezvény alatt s versenyekre, kirándulásokra, stb is gondolok.
Örültetek neki, vagy nem?
2020. márc. 9. 18:31
1/17 anonim válasza:
Konferencia, munka kapcsán, már 2-t lemondtak, elhalasztottak. Egy hazai, egy nemzetközi. Nem örülök neki.
2/17 anonim válasza:
Egy premierre utaztam volna Londonba, amit novemberre halasztottak. Igazából kicsit örültem, mert most nem volt nagyon alkalmas az utazás egyébként sem, és emiatt lehet, hogy el se jutottam volna. Szóval ez önző ok, de nekem pont "jól jött" a halasztás.
Egyébként meg természetesen ettől függetlenül sajnálom nagyon, hogy így alakult, hiszen rengeteg embernek kellemetlen ez, meg minden elhalasztott/lemondott dolog.
3/17 anonim válasza:
Egy régóta várt utazást buktam rajta, kicsit sem tudok neki örülni. Nyárra kiderül, mi lesz a fesztiválokkal, egyre készülök, de még kiderül, hogy addigra mi lesz.
4/17 anonim válasza:
Én örülök, hogy végre elmarad a legtöbb felesleges tömegrendezvény.
5/17 anonim válasza:
Egy céges rendezvényünk 300 fővel elmarad, ennyi.
6/17 anonim válasza:
A kínai újév fesztivált sajnáltam, hogy elmaradt.
7/17 anonim válasza:
Republic Aréna koncert.
Munkahelyi 3 napos tréning.
Nagyon nagyon sajnálom mindkettőt.
8/17 anonim válasza:
Kötelező kreditpontos képzést, ami jövő héten lett volna.
9/17 anonim válasza:
Több konferencia
Egy workshop amit mi rendeztünk volna
Múzeumok majálisa is valószínűleg majd
Márc. 15-ös ünnepség
Nem örülök, de ez van.
10/17 anonim válasza:
Pilvaker, foci EB, 1 színházjegy biztosan, de szerintem a másik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!