Az emberek soha nem fogják megunni a halloweent?
Nem. Sőt,olyan népszerű lesz,hogy majd kelleni fog egy külön alkategória a Halloweennek.
Am.miért rossz ,hogy mások szeretnék jólérezni magukat?
Nem, sőt, a népszerűsége egyre csak nő, aminek én örülök, mert nagyon szeretem.
Miért unná meg bárki is? A karácsonyt, a húsvétot se untuk még meg.
"Nem is értem amúgy, mi a baj ezzel. Halloween október 31-én van, Mindenszentek november 1-jén, Halottak napja pedig 2-án, szóval nincs ütközés az ünnepek között."
Nézd, ez olyan dolog, hogy ha meghal valakid, akkor sem egy többnapos adriai jachtparty-ról esel be a temetésére... Pedig nem egy napon van.
Ha valaki, én szeretem a horror műfajt, de a halloween tényleg elveszi az emlékezés kegyeletét, illetve háttérbe szorul az, hogy a halálról úgy gondoljunk a maga valójában és kellő komolysággal, ahogy van. Legalább egy évben egyszer. Aztán felőlem lehet egy évben négyszer különböző tematikájú horror-parti, meg vámpír és csontvázfesztivál, csak ne más ünnep kárára.
nekem herótom van a halloveenozástól.
se hagyománya, se magyar megnevezése...
egy erőltetett majmolás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!