Melyikre mennétek el?
Figyelt kérdés
Harmadikos kislányomék iskolájában ballagás lesz holnap, és el kell menniük ünneplőruhában (évzáró másik időpontban lesz). Viszont a párom fiának ugyanekkor van a nyolcadikos ballagása. Kihagyhatja a lányom szerintetek az ünnepséget ballagás miatt?2019. jún. 13. 12:44
1/7 anonim válasza:
Minden normális iskolában kihagyhatja a ballagást a gyerek családtag ballagása miatt. Csak írj valami kikérőt az ofőnek.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2019. jún. 13. 12:54
3/7 anonim válasza:
Egyértelmű hogy a nyolcadikos ballagásra mennék. Mondjuk nekem magas, miért kell a harmadikosokanak is jelen l3nni a ballagáson.....
4/7 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a fiú ballagására mennék el. A lányod csak dísznek menne oda kb.
5/7 anonim válasza:
Mehet a tesó ballagására. Írsz róla egy igazolást és kész. Amúgy én sem értem miért a kicsiket, vagy úgy bárkit használnak biodíszletnek. Én csak 10 éve voltam általános iskolás, de olyan kicsik nem voltak. Az egyel alattunk levő évfolyam ballagtatott.
6/7 anonim válasza:
Nekem is volt olyan, hogy kisebb koromban ki kellett hasonlóan fontos ünnepséget hagynom és nem lett belőle baj, mindenképp menjen el a lányod a 8.-os ballagására.
7/7 A kérdező kommentje:
Most beszéltem a tanárokkal, megértik, hogy nem lesz ott a lányom az ünnepségen. Igazolást se kértek. Mondták, hogy a biziosztás a lényeg, az meg jövőhéten lesz.
Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld kéz! :)
2019. jún. 13. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!