Mennyire nagy tragédia nem voltam bent ballagáson?
Figyelt kérdés
Kirúghatnak ha viszek orvosi igazolást nem lesz belöle nagy baj?2018. máj. 5. 16:56
1/6 anonim válasza:
Hogy lehettek ennyire betojik??? Szerinted miért lehet valakit kirúgni? Ennyire nem lehetsz tájékozatlan!!! Rúgtak már ki valakit is azalatt, hogy te odajársz? Ráadásul még igazolást is viszel, szerinted mit fognak csinálni az igazolással, kidobják?
2/6 anonim válasza:
Aznap tanítás sincs, ergo nálunk pl. az enaplóba egyszerűen nem is tudnának beírni hiányzónak. Egy orvosi igazolás ellen meg végképp nem lehet kifogásuk, azt kötelező elfogadni még érettségin is.
3/6 anonim válasza:
Nem rúghatnak ki és nem tragédia, ha neked nincs "hiányérzeted" emiatt.
4/6 anonim válasza:
Én még sosem vettem részt a saját ballagásomon. Sem átlalános iskolában, sem középiskolában. Általánosban valóban beteg voltam, sokat betegeskedtem nyolcadikban. Gimnáziumban nem volt kedvem a ballagási cirkuszhoz három nappal az érettségi előtt. Hozzá tartozik, hogy egyik helyen sem éreztem jól magam az oszályban. Nem volt belőle gond sehol. Nem emlékszem, vittem-e igazolást.
5/6 anonim válasza:
Nálunk pl az e-naplóban 3 osztályfőnöki óra képében jelenik meg a ballagás, tehát aki nem jött, annak kell igazolás.
Kirúgni nem fognak, nem különb nap ez a többinél a te szempontodból. Ha nem ez a kis idő hiányzik ahhoz, hogy kigyűljön az igazolatlanod, vagy viszel igazolást, akkor semmi nincs belőle.
6/6 anonim válasza:
Mivel viszel igazolást, ezért nem rúghatnak ki, még akkor sem, hogyha ez a nap az iskola házirendje szerint tanítás. Nyilván nem várják el, hogy betegen ottlegyél, és megfertőzz másokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!