Együtteses póló ballagáson?
Figyelt kérdés
Most ballagok majd és ing helyett együtteses pólót vennék fel! Ez fura lenne?2018. ápr. 16. 18:26
2/9 anonim válasza:
Inget vegyél fel, ha nem akarod, hogy hülyének nézzenek!
3/9 anonim válasza:
Hát én is elég különc voltam ebben a korban, de ballagás... Vegyél inget. Maximum mondjuk ha a többiek fehér inget vesznek, te vegyél feketét. Vagy köss valami extrémebb nyakkendőt.
4/9 anonim válasza:
Én az osztály, sőt az egész iskola leggaládabb fenegyereke voltam, de azért a ballagásra még én is képes voltam normálisan, elegánsan felöltözni.
Ne gondold, hogy ezzel menő, stílusos vagy egyedi lennél. Egész egyszerűen mindenki bohócnak nézne, leégetnéd magadat, az osztályodat, a tanáraidat, a családodat, az iskoládat, mindenkit.
Inkább próbálj valami olyasmivel kitűnni, ami hasznos, érdekes és pozitív dolog, ne azzal, hogy tönkreteszed egy egész évfolyam ballagását.
5/9 anonim válasza:
Biztosan megszolnanak erte. Ha ez zavar, ne vegyel fel egyutteses polot. Ha nem, akkor hajra!
6/9 anonim válasza:
Fura lenne és eléggé igénytelen.
7/9 anonim válasza:
Nálunk egy ember volt, aki nem ingben jött ballagásra poénból, jutalomból a teremben kellett ülnie, amíg mi ballagtunk, a családja meg kereste a ballagás alatt. Neki elég gáz volt ez a helyzet.
8/9 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen aki direkt "menőzni akart" a teremben ült tarisznyát sem kapott. A szüleivel meg veszekedett az igazgató
9/9 anonim válasza:
Jó nagy parasztság, támogatom!
De rühelltem ballagni. Cipelni azt a tonna virágot és vigyorogni a kamerákba, mintha valami fantasztikus történne. Szerencsére csak kétszer kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!