Ciki ennyit ballagásra?
" Mintha akkora erény lenne elvégezni egy iskolát..."
Tulajdonképpen igenis erény, de azért egy általános iskola esetében ez inkább kötelesség, elvárható minimum.
Dehogy ciki. En 2 eve ballagtam, jomodu csaladban elek. Es bizony egy forintot nem kaptam, elotte en magam utasitottam el, hogy nem kell flancolas, altalanost alap dolog elvegezni.
Most is ugy gondolom, hogy a virag, csoki, csaladi ebed es esetleg OSSZESEN (nem fejenkent!) 15-20 ezer Ft teljesen korrekt. Kulonben is, az a fontos, hogy szeretettel add. Utalom es szanalmasnak tartom ezt az egymas tullicitalasan alapulo "ajandekozast", ahol semmi sem szivbol megy, hanem mindenki azt lesi, hogy lam, a Pistaek meg Irenke neni csak ennyit adott, de bezzeg en...fuj.
Miért lenne ciki? Én is most ballagtam, kitűnő lettem, felvettek az ország első 20 iskolájának egyikébe. Nem kaptam pénzt a ballagásomra! Kaptam virágot meg egy könyvet, utána elmentünk fagyizni a szüleimmel meg a testvéreimmel.
Nem érzem, hogy többet kellet volna kapnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!