Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Ciki ennyit ballagásra?

Ciki ennyit ballagásra?

Figyelt kérdés
Unokatestvéremékkel nem igazán tartjuk a kapcsolatot, talán évente 1 max 2 alkalommal találkozunk, pedig 20kmre lakunk. Na és az unokatestvérem anyja felhívta édesanyámat hogy meghívjon minket illetve a szüleimet a ballagás utáni otthon rendezett vacsorára. Én úgy gondoltam hogy mi adunk 5.000ft plusz virágot szüleim viszont 10 ezret adnak. Sajnos vagy sem február óta táppénzen vagyok persze párom dolgozik de mivel nálunk jön a baba és az hogy nem fűz szoros kötelék így ennyit tudok megnélkülözni.
2017. jún. 13. 14:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

" Mintha akkora erény lenne elvégezni egy iskolát..."

Tulajdonképpen igenis erény, de azért egy általános iskola esetében ez inkább kötelesség, elvárható minimum.

2017. jún. 17. 14:05
 22/26 anonim válasza:
Inkább az a ciki aki azt mondja hogy ez kevés. Ez bőven elég, gondolom nem csak Tőlegtek fog pénzt kapni és úgyse azt fogja nézni hogy Ti 5, más meg 10 ezret adott. A végösszeget fogja nézni. Meg amúgy is, az 5 ezretek plusz a virág máris közel 10 ezer. Bőven elég! Főleg hogy jön a baba, ott minden egyes forint számít!
2017. jún. 17. 17:11
 23/26 anonim ***** válasza:

Dehogy ciki. En 2 eve ballagtam, jomodu csaladban elek. Es bizony egy forintot nem kaptam, elotte en magam utasitottam el, hogy nem kell flancolas, altalanost alap dolog elvegezni.

Most is ugy gondolom, hogy a virag, csoki, csaladi ebed es esetleg OSSZESEN (nem fejenkent!) 15-20 ezer Ft teljesen korrekt. Kulonben is, az a fontos, hogy szeretettel add. Utalom es szanalmasnak tartom ezt az egymas tullicitalasan alapulo "ajandekozast", ahol semmi sem szivbol megy, hanem mindenki azt lesi, hogy lam, a Pistaek meg Irenke neni csak ennyit adott, de bezzeg en...fuj.

2017. jún. 17. 19:12
 24/26 anonim ***** válasza:

Miért lenne ciki? Én is most ballagtam, kitűnő lettem, felvettek az ország első 20 iskolájának egyikébe. Nem kaptam pénzt a ballagásomra! Kaptam virágot meg egy könyvet, utána elmentünk fagyizni a szüleimmel meg a testvéreimmel.

Nem érzem, hogy többet kellet volna kapnom.

2017. jún. 17. 20:39
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem az összeg a ciki, hanem az, hogy nem tudod a választ a saját kérdésedre.
2017. jún. 18. 01:10
 26/26 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok, hogy nem a kérdésre válaszolok hanem a jelenségre: ".....nem az iskolának, hanem az életnek tanulunk......" Így?!!!!???
2017. jún. 18. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!