Ciki ennyit ballagásra?
Figyelt kérdés
Unokatestvéremékkel nem igazán tartjuk a kapcsolatot, talán évente 1 max 2 alkalommal találkozunk, pedig 20kmre lakunk. Na és az unokatestvérem anyja felhívta édesanyámat hogy meghívjon minket illetve a szüleimet a ballagás utáni otthon rendezett vacsorára. Én úgy gondoltam hogy mi adunk 5.000ft plusz virágot szüleim viszont 10 ezret adnak. Sajnos vagy sem február óta táppénzen vagyok persze párom dolgozik de mivel nálunk jön a baba és az hogy nem fűz szoros kötelék így ennyit tudok megnélkülözni.2017. jún. 13. 14:26
11/26 anonim válasza:
Ez közegfüggő. Ha ez a pénzgyűjtögetős ballagás ami elég valószínű ha olyan rokonokat is meghívnak akikkel alig tartják a kapcsolatot akkor azért ott számít hogy mennyit adsz és azért ma már egy 10-es a legkevesebb amit illik. De ha csak 5k van akkor annyi van. Fehér borítékba rakod aztán úgy sem tudja kitől van.
12/26 anonim válasza:
10ezer? na ne vicceljünk már! Ismered te a magyar átlagfizetést?
13/26 anonim válasza:
Nem ciki! De az lett volna a normális ha a ballagó hív meg személyesen!
14/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki.. ha nem adnál az sem len e..szüleid adnak neki úgyis. A saját babátok helyett, ne a rokonra költsétek a pénzt, főleg így ne, hogy alig beszéltek...
15/26 anonim válasza:
Általános iskolai ballagásra nem igazán szükséges pénzt adni, főleg nem egy unokatestvérnek. Ő adott mikor te ballagtál?
16/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Szépen beborítékolod, gondolom a gyereket, meg nevelték olyan illedelmesnek, hogy nem mindenki előtt fogja számlálni mennyi pénzt kapott...
Egy ballagásnak nem arról kéne szólnia, hogy a rokonok, hogy akarnak egymáson túltenni pénzügyileg. Az hogy anyudék tízezret akarnak adni, az az ő dolguk.
18/26 anonim válasza:
Sose ciki ha adsz! Ha valaki azért szól meg, vagy megjegyez magának, mert "csak" annyit adsz, hát az magába nézhet.
19/26 anonim válasza:
Nem ciki. Szerintem ez szép összeg egy gyereknek.
20/26 anonim válasza:
a mai világba egy kicsit kevéss azért ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!