Mi a véleményetek a ballagási dalokról? Tetszenek?
Figyelt kérdés
2017. márc. 30. 09:30
1/9 anonim válasza:
Jók. Ballagásra valók.
2017. márc. 30. 10:02
2/9 anonim válasza:
Az alkalom hangulatához illik, de egyébként nem különösebben tetszenek. Nem hallgatnám itthon őket.
2017. márc. 30. 17:22
3/9 anonim válasza:
Mikor a kisfiam éjszakázott, és az összes altatódalt elénekeltem már neki akkor kimerült fejjel a régi-régi dalt kezdtem dudolni neki. Na arra elaludt azóta is a kedvencünk. Nekem tetszettek, és tetszenek most is, az egyetlen amit nem szeretek bennük hogy fülbemászóak, és ha egyszer meghallom valamelyiket,akkor egész nap az megy a fejemben.
2017. márc. 30. 20:45
4/9 anonim válasza:
Nem birom az ilyen ünnepélyes felhajtásokat. Herotom van az ilyen daloktól
2017. márc. 30. 21:47
5/9 anonim válasza:
Melyikekre gondolsz? Amiket régen vonulás közben a ballagók énekeltek, vagy amiket manapság iskolarádión játszanak be a legtöbb helyen valamelyik slágerlistáról?
Előbbieket szeretem, utóbbiakat nem. Sajnos nem sikerült elérnem a gyerekeim iskolájában, hogy ők énekeljenek rendes ballagási dalokat.
Kedvencem a "Volt egyszer rég..."
2017. márc. 31. 12:47
6/9 anonim válasza:
Hányingerem van tőlük. Akkor is, ha magnóról vagy CD-ről, agyonnyúzott felvételről, szörnyű hangosítással mennek "aláfestő zeneként" és akkor is, ha szerencsétlen, virággal-matrózblúzzal-nejlonöltönnyel súlyosbított ballagók próbálják valahogy énekelni őket menet közben.
2017. márc. 31. 20:34
7/9 anonim válasza:
Ballagásra valóak. Nem tetszenek, utálom őket, csupa rossz emléket idéznek.
De magát a ballagást meg a hasonló majomparádékat is utálom.
2017. ápr. 1. 07:35
8/9 anonim válasza:
Én szeretem őket,ilyenkor ballagás előtt mindig meghallgatom néhány kedvencemet itthon. Pedig én már nem fogok soha ballagni. :) A kedvencem a régi mesékre emlékszel-e még ,Jut még eszedbe, Most búcsúzunk és elmegyünk, Üres az osztály,múlnak a gyermekévek.
Viszont a ballag már a vén diák-tól és a gaudeamus igitur-tól már kiver a víz ,ha meghallom.
2017. ápr. 1. 10:05
9/9 Szeder Katalin válasza:
A ballagási dalok, ha megütnek egy nem túl magas szintet, szerintem jók. Ugyanis célravezetők: oldják a diákokban az előttük álló vizsgák és jövőképek okozta feszültséget. A zene mozgósítja a belső önerőt, felkelti az életkedvet és a bizalmat a jövőben a jelen "megemelése" (és a lélegzés szabályozása) által.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!