Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Hogyan néz ki egy ballagási bál?

Hogyan néz ki egy ballagási bál?

Figyelt kérdés
Én jövő évben fogok elballagni, és mindenki a ballagási bálról beszél. Az hogy néz ki? Mit csinálnak ott? Stb...

2017. jan. 26. 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem szalagavatós bál van, ott táncolnak az osztályok is, meg van tanártánc, meg évfolyamkeringő aki akar annak, utána szokott lenni afterparty, vagy több osztály együtt szervezi és kibérelnek közösen egy helyet, vagy pedig külön-külön az osztályok; Ballagáskor meg közös családi ebéd szokott lenni mindenkinek a rokonokkal, esetleg sütizés még picit az osztállyal bizonyítványosztás után ott helyben az iskolában; és 8. és 12. évfolyam elvégzése után szokott lenni bankett, nekünk 8. után egy erdei iskolának nevezett helyen volt ilyen sütizős-szendvicsezős-kekszezős dolog; pár embernél volt vizipisztoj, azt nem tudom, ki vitte, meg amúgy számháborúztunk például. Volt két csapat, és úgy. De a végén már nem játszott senki, úgyhogy nyertem:D Meg szólt a zene, meg az anyuka, aki intézte, kiosztotta az osztály dvd-ket; 12. osztály után pedig étterembe ment el az osztály, akkor is foglalni kellett, tanárokat is meghívtunk, és akkor beszélgettünk, ettünk, meg volt egy torta is. Volt, aki beszédet tartott, másvalaki felolvasta a tanárok által írt érettségi-aranyköpéseket.
2017. jan. 26. 23:39
 2/4 anonim válasza:

Hát nálunk ilyen nem volt.. Elballagtunk, aztán együtt "sírtunk", mentünk max. az egyik tanárunkhoz szerenádot adni, utána valami "bankett", de amúgy semmi különös nem is emlékszem rá hanyagolandó, és utána késő estig "iszogattunk", meg baromkodtunk. Elméláztunk 14 évesen azon, hogy mi lesz velünk x év múlva, és hogy mennyire hiányzunk egymásnak :D

Aztán a nagy valóság az, hogy a nagy lószart...

Azóta sem volt osztálytali, nem is hiányzik, én személy szerint el se mennék, de volt egy-két osztálytársam akivel azóta találkoztam: ők sem! :D

És ennek már húúú..... nagyon sok éve! :D Több évtized...

Szóval nálunk semmi faxni nem volt, és úgy volt jó!

Terembérlés... :) Ne kacagtass :))

2017. jan. 27. 07:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Fölösleges marhaság az egész.

Szallagavató, ilyen bál olyan bál, hajgyad már.

Rongyrázás. Egyes "rétegekenél" ugye minél drágább rucikba öltöztetik a gyerket, mert megtehetik, az amcsi filmek által a gyerekek agyába táplált végzős bulik képe ott lebeg a sok kis marharépa szeme előtt, és a tökéletes napnak hiszik. A gazdag szülők gyerekét ott várja a suli előtt a BMW, aminek a kulcsa szakszerűen el van rejtve a ballagási virágcsokorban, hogy mindenki jól lássa a parádé után, hogy "nekik van miből". Kicsit hasonló, mint az esküvő túlmagasztalása. Aztán a ballagás utáni napon felébredsz, és ott a csalódottság, hogy mekkorát készültél rá, de majdhogynem olyan volt, mint egy átlagos nap, csak sokkal többe került (főleg csajoknál, mert ruha, fodrász, smink stb, srácok általában -legalábbis én így csináltam- valami jobban kinéző öltöny, borotválkozás, kis zselé a hajba, hogy álljon is valahogy, ez kb 10 perc, és uzsgyi "elballagni".

Én személy szerint lasz@rtam mélyebben a gimis szallagavatót is (a bulin után én voltam a DJ, na az már tetszett), de maga az öltönyös parádézás nem az én világom. Ballagás, bankett miegymás, kalap szar az egész. Örültem, hogy a kezembe adták az éppen megfelelt érettségit, és ezt a 4 évet -meg amit ez alatt próbáltak a fejembe tömni- is végre elfelejthettem, örökre!

2017. jan. 27. 09:22
 4/4 anonim válasza:
Igyál be, az a lényeg:D
2017. jan. 27. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!