Öcsém ballagására ez sok vagy kevés?
idén érettségizik az öcsém,én már évek óta külön élek, arra gondoltam a ballagási ajándéka egy Chanel Bleu parfümöt adok neki (ez szerintem minőségi is, illata is jó) és kicsit különlegesebb is. mellé még adnék pénzt is, 100 ezer forintra gondoltam.
mit gondoltok?
Hát látom van mit a tejbe aprítanod. Nem sajnálom tőled, csak általában egy gyerek ha ballag összességében szokott kapni ennyi pénzt, vagy ennyit se, nem hogy egy embertől, főleg a testvérétől.
Egyébként szerintem rendben van a dolog, ha te jónak gondolod akkor tedd, de én a szüleiddel is egyeztetnék, csak mert nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljenek emiatt.
szerintem ez sok lesz, MERT kellemetlenül érezhetik másik, hogy ők "csak" annyit adtak amennyit...
neked gondolom nem gond ez az összeg, de ha a családban másnak igen, akkor kellemetlen lehet a szitu...
24F
Parfümöt? Fiúnak? Úgy, hogy nem is biztos, hogy tetszik neki? Neeeem....
Az egyben nagy összeggel meg az a baj, hogy általában elverik hülyeségre. Persze ez csak általánosítás, csak számolj vele. Többet érne, ha abból a pénzből valami hasznosat vennél neki és azt adod oda. Pl régóta vágyik egy laptopra és kéne a sulijához is, ilyesmire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!