Mikor fogja már fel az öcsém, hogy nem tud engem megverni szabadrugás párbajban?
Évekig fociztam és most is csak nem verseny szinten és egyszer még az edzőm is mondta hogy nagyon jól rugok szabadrugásokat. És az öcsém állandóan izél ,hogy most biztos meg fog engem verni és amikor megverem mondja jajj csak mégegyszer most tuti menni fog akkor is nyerek és megint jajj csak mégegyszer és így tovább a végtelenségig és mielőtt valaki azt mondja hogy hagyjam győzni az sem segít mert egyszer megpróbáltam és azután világgá kürtölte na most nem akartam égni ezért minden barátja és én barátaim előtt is vissza vágót kértem ahol lazán megvertem és az arcába mondtam hogy hagytam magam akkor hátha leszálsz rólam és még mindig folytatja a szüleim is próbálják nyugtatni az sem segít és állandóan ba.sztat mai napig mit csináljak vele?
Én 17f öcsém 15f
Majd felfogja remélhetőleg előbb mint én azt hogy mi a fenét csináltok ti egész nap az iskolában ha még azt sem tudod hogy egy nyomorult vessző vagy pont mire jó vagy hogy egy alapkifejezést a saját hobbidban hogyan kell helyesen írni egyébként meg olyan vagy mint egy óvodás kislány
(Remélem, most már tudod, ha a tanárodnak nem sikerült a fejedbe verni.)
Nem a párbaj a lényeg, hanem az együtt töltött idő.
Menet közben adhatnál neki tanácsokat, megmutathatnád, hogy mit hogyan érdemes csinálni stb. Büszkeségből megeshet, hogy visszautasítaná a konkrét segítséget, de valójában felhasználná a tanácsaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!