Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mikor fogja már fel az öcsém,...

Mikor fogja már fel az öcsém, hogy nem tud engem megverni szabadrugás párbajban?

Figyelt kérdés

Évekig fociztam és most is csak nem verseny szinten és egyszer még az edzőm is mondta hogy nagyon jól rugok szabadrugásokat. És az öcsém állandóan izél ,hogy most biztos meg fog engem verni és amikor megverem mondja jajj csak mégegyszer most tuti menni fog akkor is nyerek és megint jajj csak mégegyszer és így tovább a végtelenségig és mielőtt valaki azt mondja hogy hagyjam győzni az sem segít mert egyszer megpróbáltam és azután világgá kürtölte na most nem akartam égni ezért minden barátja és én barátaim előtt is vissza vágót kértem ahol lazán megvertem és az arcába mondtam hogy hagytam magam akkor hátha leszálsz rólam és még mindig folytatja a szüleim is próbálják nyugtatni az sem segít és állandóan ba.sztat mai napig mit csináljak vele?

Én 17f öcsém 15f

2016. dec. 27. 18:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Segíts neki.

Nagyon nehéz egy sikeres nagytesó béna kisöccsének lenni. Néha tanulhatnál is vele. Mondjuk ha felmondta az angol szavakat, focizol vele egy félórát és a végén rúgtok kapura. Próbáld rávenni, hogy ne csak téged akarjon legyőzni, inkább a saját fejlődését figyelje.

2017. jan. 1. 10:56
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ megpróbálom
2017. jan. 1. 11:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülj neki hogy olyan kitüntetett helyen vagy az öcséd életében, hogy ez neki ilyen rettentően fontos. Gyakorlatilag ezzel a viselkedésével az mutatja, hogy te vagy neki a "léc" amit ő meg akar ugrani. Hiába 15 éves még mindig a kisöcséd aki olyan akar lenni mint te. Ne félj te attól hogy így marad, hidd el, még néhány év, jön az első barátnője, és azt fogod észrevenni hogy olyan viharos gyorsasággal kopik majd le rólad, mintha soha nem is lettél volt, eljön majd a nap, ne félj mikor szarni fog a fejedre, és jó ha egy "csá ge@ci" köszönést fogsz kapni ha meglát...
2017. jan. 3. 13:26
 14/14 A kérdező kommentje:
Ohh azt kívánom bárcsak az lenne most is hogy csak ennyi lenne hogy csá ge@ci
2017. jan. 3. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!