Szerintetek ciki ha sírni fogok a ballagásomon FIÚként?
Szeretem a ballagási zenéket hallgatni mivel megnyugtatnak és elgondolkozom mi lesz ha ezekkel a "hülyékkel"- osztálytársaim - nem találkozom csak heti 1-2x.... Mikor hallgatom őket akkor is kicsit elérzékenyülök...:/
És szerintetek ciki ha elsírom majd magam a ballagásomon egy fiúként?
Természetesen cikizhetnek, hiszen már az is ciki ha valaki jó tanuló vagy nem hord divatos ruhákat.
De ez csak egy bizonyos réteg álláspontja és rajtad múlik, hogy részt veszel-e benne, elfogadod-e ezt az értékrendet.
Szerintem megélni a saját érzéseinket nem ciki, sőt bátor dolog.
Nálunk egy volt egy videó összeállítás, ott az osztály fele elejtett pár könnyet, a lányok többet is. ;-)
De a bankett végén, amikor már csakis az osztály volt és pár tanár, akkor az értelmesebb réteg ( fiúk + lányok ) láncreakcióban sírtak. Ott egyáltalán nem volt ciki. Legalábbis én nem tartottam annak, nekem úgysem "sikerült" :)
És tudom nehéz elhinni, de a gimiben is lesznek nagyon jó barátaid, akikkel majd jól elleszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!