Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szerinted ciki anyáknapján sírni?

Szerinted ciki anyáknapján sírni?

Figyelt kérdés
tavaly még nagynehezen vissza tudtam tartani, de most amúgyis rossz időszak van nekem.
2015. ápr. 23. 07:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne az? Nekem természetes inkább.
2015. ápr. 23. 08:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki. Miért is lenne az? Bár én még nem voltam ovis előadáson, ahol a gyerekem is szerepelt, mert még csak "úton van", de van 2 imádott unokahúgom, akik ha szavalnak valami szépet, mindig megkönnyezem. Már előre félek mennyire fogok bőgni a saját gyerekem versein. :D
2015. ápr. 23. 08:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

én itthon is megkönnyezem, amikor a 4 évesem előad egy 5 perces bogyó és babóca mesét kívülről. Olyan büszke vagyok rá. :)

oviban még nem volt szerencsém anyák napjához, na de mostanság lesz az első :)

szerintem nem ciki, elérzékenyülsz és akkor az olyan kellemes látvány. Legalábbis számomra.

2015. ápr. 23. 08:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem is most lesz az első Anyák-napi ünnepségem, tuti, hogy sírni fogok. Szerintem inkább aranyos, ahogy könnyezik a sok anyuka és nagymama.
2015. ápr. 23. 10:34
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

én barátnőm kisfiának anyáknapján voltam, mert anyuja dolgozott, engem kért meg

én megkönnyeztem, de nem vette észre senki, nem álltam neki "bruhahá-zni"

2015. ápr. 23. 13:20
 6/10 anonim ***** válasza:
én óvónéni vagyok-és amikor még nem voltak gyerekeim,akkor is megkönnyeztem.dehogy ciki!!!
2015. ápr. 23. 13:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki. Nálunk az óvónéni meg is beszélte már a gyerekekkel, hogy az ünnepségen az anyukák sírni fognak, mert az anyukák szoktak örömükben sírni, de ez jó-na én már attól elbőgtem magam mikor ezt valamelyik nap igen tudományosan előadta a kislányom :D
2015. ápr. 23. 13:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Pont arra gondolok, hogy mi van ha észreveszik? Akkor egyböl "bruhaházásnak" veszik, ahogy az egyik válaszoló írja. Bár nincs gyereke, úgyhogy nem igazán adok a véleményére... Köszi a válaszokat!
2015. ápr. 23. 15:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Azért jófej vagy ám kérdező, nincs gyereke, nem adsz a véleményére. Inkább örülnél, hogy válaszolt a kérdésedre, de nem, helyette leszarozod a válaszát.
2015. ápr. 23. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak az előtt lehet ez ciki, annak lehet gáz, akinek nincs gyereke, viszont az ő véleménye ilyen esetben nem számít. Én nem tudok mások előtt sírni, otthon simán elbőgöm magam egy szép gyerekdaltól, de oviban soha. Inkább én vagyok ezzel kisebbségben.
2015. ápr. 27. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!