Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Mit találjak ki, hogy ne...

Hunakos007 kérdése:

Mit találjak ki, hogy ne kelljen menni a saját ballagómra meg szalagtűzőmre?

Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mèsz el. Ennyi.
2016. jún. 15. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz,nem mész. De azért előtte szólj legalább az oszidnak.
2016. jún. 15. 23:25
 3/8 anonim ***** válasza:
69%

Mi az a "ballagó"? Mi az a "szalagtűző"??

Ha a BALLAGÁSRA meg a SZALAGAVATÓRA nem akarsz elmenni, akkor nem mész, és kész. Senki sem fog pisztollyal kényszeríteni.

2016. jún. 15. 23:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Mond hogy pecálni mész
2016. jún. 16. 02:56
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
nekem is volt ilyen osztálytársam. szerintem ez nem normális. én se szerettem annyira az osztályt,nem is ejtettem krokodil könnyeket a ballagáson. de csak illik megjelenni. ha mégsem akarsz menni,akkor szólj időben pl a szalagtűzős táncnál,hogy rád ne számítsanak.
2016. jún. 16. 07:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Senkinek nem fogsz hiányozni.
2016. jún. 16. 11:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Jelents beteget

Amúgy meg illene elmenni miért nem akarsz?

2016. jún. 16. 12:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyszeruen ne menj el. Mit tudnak csinalni, talan utolag megbuktatnak?Tudtommal a ballagas nem kotelezo, bar ebben nem vagyok biztos. De nekem is volt olyan osztalytarsam, aki nem jott el. Semmi baja nem lett belole, a bizonyitvanyt megkapta az evzaron.

En ugyan elmentem, de kar volt. Szarkavaro, gusztustalan osztalyom volt tele undorito, alpari emberekkel. Meg ballagason is beszologattak, halalra cikiztek egy szerencsetlen lanyt, amiert nem vett fel magassarkut es csak egy kis szempillaspiralt kent magara. Hat ha a te osztalyod is ilyen ertelmi szinten all, akkor nem vesztesz sokat.

2016. jún. 16. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!