Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » SOS! Milyen saját készítésű...

SOS! Milyen saját készítésű ajándékot tudnék adni a húgomnak ballagására? 20/L

Figyelt kérdés
Ő nem adott az én ballagásomkor külön semmit, közösen adott egy karórát a családdal. De ha visszagondolok mennyi mindent tett már értem, azt leírni nem lehet. Kiskorunkban nem voltunk ennyire nagyon jóban, sokat veszekedtünk, de mikor mindketten átéltük ugyanazt a rossz dolgokat, egymás mellé álltunk és próbáltuk egymást támogatni és egymásból merítettünk erőt, hogy átvészeljük ezt az időszakot. Attól kezdve nagyon jó testvérek lettünk, ő az egyetlen barátnőm, testvérem, aki mellet igazán önmagam lehetek. Nagyon bánt, hogy mégis soha nem tudtam neki viszonozni a szeretetét, meg amiket értem tett. Nem tudtam mivel, hogyan is kellene. De most végre eldöntöttem, hogy én is adok neki valamit. Egy olyan ajándékot szeretnék neki készíteni, ami elég személyes, csak neki szól, és emlékeztetni fogja mindig, hogy nagyon hálás vagyok neki amiket értem tett és hogy mindig számíthat rám. Színes képeket nem tudok nyomtatni, feketébe meg nem jó. Mindenképpen valami képes szép idézetes dolgot szeretnék, de nem tudom hogyan csináljam. Nyomtatni nem tudok. gondoltam, hogy lerajzolom, és írok hozzá idézeteket, bár nem tudom. Valami ötlet?? Sürgős lenne, mindjárt itt a ballagás!!
2013. ápr. 30. 22:37
 1/1 anonim válasza:
rögtön nekem is a fényképes idézetes dolog jutott eszembe :) ha a nyomtatást nem tudod megoldani otthon, akkor vagy elmehetsz valahova kinyomtatni őket, vagy pedig beviheted egy fényképészhez usb-n s előhívja neked rendes fényképben. Ez azon múlik, hogy mennyit szánnál rá. Vagy ami még megoldás lehet az a saját fényképes párna, póló, bögre vagy iesmi :)
2013. ápr. 30. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!