Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Mit vegyek ballagásra? Többi lent

Mit vegyek ballagásra? Többi lent

Figyelt kérdés

Anyunak a testvérének a menyének a fiának?

Mit illik illetve mit vegyek neki?

2016. jún. 13. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Virág? Pia? Mennyire vagytok jóba,és mennyit költenél?
2016. jún. 13. 15:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy nem beszélünk, nem azért mert öri hari van, hanem azért mert régen se beszélgettünk mert akkor még kicsi volt, és most se, na meg nem lakunk egy helyen.
2016. jún. 13. 15:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen tavoli rokonnal, plane, ha meg kulonesebben joban se vagytok, boven eleg egy jobbfajta csoki, na meg persze gratulacio. Nem, nem vagyok sz*rrago, csak eleg rohejesnek tartom, mikor a kis Becike elballag altalanosbol es odacsodul a fel falu mindenfelevel. Nalam is igy volt anno, azt hittem, elsullyedek, mivel nem ereztem egetrengeto teljesitmenynek az altalanos iskola elvegzeset (bar leginkabb a ballagasom csak egy urugy volt a felnottek berugasara).
2016. jún. 13. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!