Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Más is van így? Hogy nem kap...

Más is van így? Hogy nem kap "semmit" sem a ballagására?

Figyelt kérdés

A szüleim úgy tartják, hogy a ballagás nem ez, hanem ami a gimi után van. A legnagyobb tesóm mikor nyolcadikból ballagott, egy könyvet kapott, a másik háromnak meg ballagása sem volt, mert 6, illetve nyolcosztályosba jártak, járnak.

Szóval nálunk nem lesz semmi felhajtás, ünnepség, kapok egy csokor virágot meg egy könyvet és kész.

Tulajdonképpen megvan mindenem, csak nem tudom, hogy mondjam el az osztálytársaimnak, barátnőimnek? Van olyan, aki egy jobb laptopot fog kapni.

Mit gondoltok?

14/L

2016. jún. 5. 18:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ma a szünetben odajött hozzám az egyik nagyszájú lány,és jó hangosan megkérdezte, hogy én mit kapok ballagásra? Mondtam neki, hogy nálunk a 8 osztály elvégzése nem akkora esemény, hogy azért ajándék járjon, de minden tanév végén elmegyünk valahová megünnepelni azt, hogy mindegyikünknek jó lett az év végije. Rögtön odébbállt, mivel ő egy elég gyenge tanuló.

Megfogadom a tanácsotokat,nem foglalkozom az ilyenekkel, nekem meg nem hiányzik a nagy ajándék.

2016. jún. 6. 18:42
 12/12 anonim válasza:

Szia! Nagyon jól teszed! Én három csokor virágot meg egy közös vacsit kaptam a szüleimtől, tegnap ballgattam. Fantasztikus volt, semmilyen drága ajándékra nem cseréltem volna el! :)

15/F

2016. jún. 11. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!