Mindenki azt kapta a ballagására amit szeretett volna? Mit kaptatok? Iphone, Macbook, iPad?
"Iphone, Macbook, iPad?" Annyira tud irritálni amikor valaki ennyire lekezelő és irigy.
Azt kaptam, amit szerettem volna. Egy új telefont, ebédet a családdal és pénzt. :)
Kerdezo, nagyon provokativ a kerdesed! Attol, mert "a te idodben" ez nem igy volt, nem kene ennyire rosszindulatunak lenned! Fogadjunk, hogy amikor te ballagtal, akkor is volt valami, ami nagyon felkapott volt. Irigykedj, mert a szulok megakarnak adni mindent a gyerekuknek...
Btw az en ballagasom a jovoheten lesz, es valoszinuleg konyvutalvanyt es penzt fogok kapni, meg egy csaladi ebedet. Szoval nem is ugy vagyok felhaborodva, hogy kozbe a fel millios laptop az iroasztalomon fog varni a ballagasom utan... meg lehetett volna ertelmesen is kerdezni.
Unokaöcsém bonbon csokrot és pénzt kapott. örült neki, a csokit megeszi a pénzt meg elkölti amire akarja.
Biztos nem vettünk volna neki műszaki cikket, mert tuti nem tudnánk eltalálni pont milyet akar ill. talán nálunk is jobban ért hozzájuk:P
Ha akarja összerakja a pénzét és vesz egy nagyobb valamit, vagy elbulizza apránként.
Én szüleimnél ez nem szokás. Nem kaptam semmit. Már egy Okj-t is elvégeztem, de most sem kaptam.
Nem is várom el tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!