Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Ti mit választanátok? (A...

Ti mit választanátok? (A szokásos bográcsozás, sütkérezés, vagy ilyesmik ballagás után)

Figyelt kérdés

Általános iskolából ballagok és már 100% ,hogy Június 19.-én ,amikor ballagok akkor nem tudjuk megtartani ezt a sütkérezést,viszont lenne két lehetőségem, Június 13 vagy 27.

Ha 13.-án tartanánk,akkor elvileg mindenki tudna jönni akit meghívnánk,viszont ez kicsit furán hangzik,hogy le sem ballagtam és egy héttel előtte csináljuk ezt a dolgot,de ha 27.-én tartom akkor egy ember kivételével mindenki el tudna jönni elvileg,és ez már nem is hangzik annyira furán.

A szüleim azzal győzködnek,hogyha előbb tartom ,akkor az plusz egy tízezres lenne nekem,és hát már tudom,hogy mit akarok venni,és arra "összegyűjtögetném" a pénzt,na de nem is lényeg ez,nem is akarok ebbe belemenni,csak nem hangzik furán előtte tartani? Igazából csak a szülők bizonytalanítottak el ezzel,hogy az az egy ember 100% ,hogy nem tudna eljönni,mert épp külföldön lesz(jó barátja a családnak).

Összvissz csak annyi a lényeg,hogy ti mit választanátok? Június 13 és +1 ember vagy Június 27,de ez normálisabban hangzik,ha már 19.-e kilőve,szerintetek?

2015. máj. 4. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Apró észrevétel: te sütögetésre gondolhatsz, mert a sütkérezés napozást jelent.
2015. máj. 4. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
42%
Szia! Meddig tart a tanév? Mikor van az utolsó témazáró? Azelőttre nem vállalnám be, de ha már minden jegyed megvan, akkor úgyis tuti, hogy befejezed az iskolát. Nem a ballagást fogjátok ünnepelni, hanem azt, hogy végzel a sulival.
2015. máj. 4. 22:22
 3/6 A kérdező kommentje:
12.-én van az utolsó tanítási nap azt hiszem és 19.-én van a tanévzáró ,ballagás
2015. máj. 4. 22:24
 4/6 A kérdező kommentje:
ja, és hali :D
2015. máj. 4. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Jó nagy majrét csaptok nekem most lesz a 3. ballagásom egyikből se volt semmi nem is érdekelt. Azért az a +10k nem rossz ösztönőerő meg legalább lehet a haveroknak hencegni hogy nekem már megvolt XD
2015. máj. 4. 22:50
 6/6 A kérdező kommentje:
igaz :DD
2015. máj. 4. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!