8. -os ballagásra 6,5 centis körómcipő túlzás? 15l
Ha magas vagy,akkor válassz kisebb sarkút. De ha alacsony..akkor szerintem jó.
Én is most fogok ballagni :)
15/L
A 6,5 cm magas cipő a te korodban, alkalomra tökéletes lesz. :) De ahogy az első hozzászóló írta, a ruhával majd vigyázz. Ne legyen rajtad túl kivágott blúz és/vagy túl rövid szoknya, mert akkor nem csinos, hanem közönséges leszel.
Még egy jó tanács: a ballagás előtt tegyél néhány sétát az új cipőben, hogy addigra jól megszokjad, és ne legyen kényelmetlen.
L/23
Ha nem tûsarkú, nyugodtan vedd fel!Csak elõtte gyakorolj benne, hogy élesben már szépen menjen :) szerintem ha magas vagy, akkor is hordd bátran! (Max akkor ne, ha osztálytársaid nagyon alacsonyak hozzád képest, mert azért lehajtott karral fogni az osztálytárs vállát nem kellemes)
Üdv:egy szintén idén ballagó
Utolsó, nem kötekedni akarok, de azért az mégiscsak egy középiskolás ballagás volt, ahol gyakorlatilag felnõtt nõk voltatok.Ott teljesen normális.
De egy épphogy 15 éves, általános iskolából ballagó kislányon mi a francot keresne?Felnõtt nõknek találták ki, nem gyerekeknek.Mert egy 15 éves lány még igenis az.Ha magas a sarok, ha nem, a tûsarkúnak semmi keresnivalója általános iskolában.Röhejes, ahogyan ingó bokával csámpázik benne a többség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!