Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » 8. -os ballagásra 6,5 centis...

8. -os ballagásra 6,5 centis körómcipő túlzás? 15l

Figyelt kérdés

2015. ápr. 18. 12:09
 1/10 A kérdező kommentje:
*körömcipő
2015. ápr. 18. 12:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem,de a ruhával könnyű átesni a ló túloldalára. Szinte évente látom,ahogy a kislányoknak cm-ről cm-re rövidebbek a szoknyáik,ami elég közönséges... Ha nem túl mini akkor nyugodtan szerintem :)
2015. ápr. 18. 12:47
 3/10 anonim válasza:

Ha magas vagy,akkor válassz kisebb sarkút. De ha alacsony..akkor szerintem jó.

Én is most fogok ballagni :)

15/L

2015. ápr. 18. 13:47
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha egyébként szoktál magassarkúban járni, akkor jó. De ha nem, akkor nagyon vicces tud lenni, ahogy a kislányok végig botladozzák a ballagást.
2015. ápr. 18. 14:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyet értek a 4. válaszolóval, aki nem gyakorlott az ne vegye fel, aki igen az meg mért ne tehetné ?
2015. ápr. 18. 15:55
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
Hát, nem lesz kellemes mezítláb hazamenni a ballagásról...
2015. ápr. 18. 18:18
 7/10 anonim válasza:

A 6,5 cm magas cipő a te korodban, alkalomra tökéletes lesz. :) De ahogy az első hozzászóló írta, a ruhával majd vigyázz. Ne legyen rajtad túl kivágott blúz és/vagy túl rövid szoknya, mert akkor nem csinos, hanem közönséges leszel.

Még egy jó tanács: a ballagás előtt tegyél néhány sétát az új cipőben, hogy addigra jól megszokjad, és ne legyen kényelmetlen.

L/23

2015. ápr. 20. 17:00
 8/10 anonim válasza:

Ha nem tûsarkú, nyugodtan vedd fel!Csak elõtte gyakorolj benne, hogy élesben már szépen menjen :) szerintem ha magas vagy, akkor is hordd bátran! (Max akkor ne, ha osztálytársaid nagyon alacsonyak hozzád képest, mert azért lehajtott karral fogni az osztálytárs vállát nem kellemes)

Üdv:egy szintén idén ballagó

2015. ápr. 20. 19:25
 9/10 anonim válasza:
Szerintem tűsarkút is nyugodtan felvehet. Ha 6,5 cm magas, akkor nincs abban semmi durva. Kivéve persze, ha füves udvaron lesz az ünnepség... a gimis ballagásunkon ilyen volt, a sarkunk meg süllyedt bele a sáros fűbe.
2015. ápr. 21. 10:50
 10/10 anonim válasza:
66%

Utolsó, nem kötekedni akarok, de azért az mégiscsak egy középiskolás ballagás volt, ahol gyakorlatilag felnõtt nõk voltatok.Ott teljesen normális.

De egy épphogy 15 éves, általános iskolából ballagó kislányon mi a francot keresne?Felnõtt nõknek találták ki, nem gyerekeknek.Mert egy 15 éves lány még igenis az.Ha magas a sarok, ha nem, a tûsarkúnak semmi keresnivalója általános iskolában.Röhejes, ahogyan ingó bokával csámpázik benne a többség.

2015. ápr. 21. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!