Szerintetek Általános iskolában túlzás a tűsarkú ballagáson?
"Nálunk anno minden lány abba volt.A lapossarok ilyen alkamakkor elég groteszk látványt nyújt."
Azért egy lapossarkú cipő és egy 10 centis tűsarkú között van arany középút is...
Az én lányom jövőre fog ballagni általánosból, de már most azt kérdezgetihogy engedem-e neki a magas sarkú cipőt...(tűsarkút) mert van akiket abban lát.
Mikor már a sokadik ilyen kérése hangzott el, és csak "hisztizett" azon hogy miért nem engedem, miért vagyok ilyen szigorú (?? =nem szigorú vagyok de van ami nem való egy ennyi idősnek ezt vagy elfogadja vagy elfogadja), begurultam és elvittem egy cipőboltba.
Mondtam neki próbálj!
Boldog volt hogy na most megmutatja és biztos nekem is tetszeni fog. Kiválasztott egy elég magas tűsarkú cipőt... belelépett... már kapaszkodott a polcba hogy ez ííígy furcsa mert kifeszíti a lábfejét és imbolyog... mondtam neki most szépen sétáljon el a sor végéig nézze meg magát a tükörben milyennek látja magát. Attól féltem kitöri a bokáját,a polcot végig görcsösen szorította.. rászóltam hogy ballagáson rengeteg ember előtt fog végigmenni próbáljon meg itt is úgy menni.
Elkezdett sikogatni hogy nem bírja fáj benne a lába, nem tudta hogy ez ilyen és lerúgta. Szakadtunk a nevetéstől.
Aztán azóta elfogadja hogy meglesz az a kor amikor ilyenben tipeghet de egy 14 éves ne akarjon istennőt játszani tűsarkúban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!