Keresztgyerekeim idén ballagnak középiskolából. Mit vegyek nekik?
Egy fiú és egy lány.
Valami maradandót szeretnék, nem pénzt.
Szerintem is kérdezd meg őket, hogy mire van szükségük.
Én 2 éve ballagtam, mindenkitől pénzt kaptam. jobban örültem volna ha ékszert kapok, mert az maradandó. A pénzt meg elköltöttem nyaralásra meg a saját szükségleteimre.
Én ékszert kaptam, és nem örültem neki. Nem is tetszett.
Nem tudom, mennyiből akarod kihozni, de szerintem igazán maradandó lenne egy hétvégét eltölteni együtt, ha jó a kapcsolat. De ha ez nem a legjobb ötlet, akkor szerintem is kérdezd meg őket (és ne a szüleiket). Mondd meg nyugodtan, hogy szeretnéd meg ajándékozni őket, valami olyannal, ami nem hülyeség, személyes és maradandó. Minek örülnének? Lehet, olyat fognak mondani, ami itt senkinek az eszébe nem jutna :)
Ebben igazatok van. A keresztfiam mèg talàn meg is mondanà de a keresztlànyom biztos nem. Ő olyan fèlènk mindig azt mondja legyen meglepetès.
Egyèbkènt fejenkènt 25 ezret szànok ràjuk, többet nem tudok.
De azt se akarom hogy ennyi pènzt kiadok esetleg egy olyan dologra aminek nem örülne bàrmelyik.
Miért nem kérdezed meg őket külön-külön, hogy a testvérük minek örülne? Egymást biztosan jól ismerik, és úgy mégiscsak meglepetés.
Én kaptam ékszert ballagásomra, és a mai napig hordom. Nem arany, mert azt nem szeretem. De mindig arra emlékeztet, akitől kaptam.
Nem testvèrek, mègcsak nem is rokonok.
Vèletlen egybeesès hogy egy idősek.
esetleg ha egy ilyen programmal ajándékozod meg őket?sajátb tapasztalatból mondom hogy nagyon jó program :) mehetnétek együtt a családdal,vagy a barátaikkal,ahogy gondolják :) és marad még 10-10 ezer forint,abból meg kaphatnak virágcsokrot(fiúknak is van ilyen jó pofa :) ) meg ha még marad a költségvetésből akkor valami jópofa lufit esetleg a gyermekkori kedvenc mesefigurájukkal ;) remélem még nem ballagtak el,nekünk csak most hó végén lesz a ballagás :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!