Hogy ússzam meg a szalagavatót?
Figyelt kérdés
Na szóval pánikbeteg vagyok, nem tudok közösségben lenni, de senki sem tud róla. Nagyon jól leplezem, de izzad a kezem nagyon 24/7. Sajnos evvel nem lehet mit tenni így marad, de jövőre van a szalagavatóm. A régi suliba kötelező lett volna, ezért váltottam, milyen ürüggyel lehetne kiugrani?2014. jún. 22. 18:28
11/14 anonim válasza:
Hát most ez biztos hülyén fog hangzani én már 5 éve végeztem, és mindig jó tanuló voltam mindenképp akarták h szerepeljek. De én megmondtam az ofőnek, hogy én tuti nem táncolok. Mázlim is volt, mert kevesebb volt a fiú, így lepattintottam mindenkit aki megkért, s mivel nekem kellett volna partnert szerezni én nem szereztem. A lényeg, h legyen még legalább egy vki aki nem aakr táncolni, és ha többen vagytok egyszerűbb lesz neki beadagolni. Mi bnőmmel szépen elvoltunk ott nyugiba. :)
12/14 anonim válasza:
mondd hogy anyagilag nem tudjátok finanszÍrozni
13/14 zakos válasza:
Titkolózni nem a legjobb dolog. A te szempontodból meg pláne.
14/14 anonim válasza:
Hogy a fenébe nem tudja anyukád? Mármint ha most lesz szalagavatód, ballagásod, akkor 17-18 lehetsz. Te magadnak diagosztizáltad hogy pánikbeteg vagy, vagy tényleg az vagy? Ha az vagy 18 év alatt a szülőknek tudniuk kellene...
Egyébként mondd azt hogy nem akarsz részt venni benne mert nem szeretsz táncolni, nem érdekel, stb. Nem kényszeríthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!