Ti sírtatok a ballagásotokon?
Figyelt kérdés
2014. jún. 13. 21:45
11/18 anonim válasza:
Általánosban nagyon sajnáltam, szuper osztályunk volt. Nem sírtam. Talán a szerenádon megkönnyeztük kicsit "az elmúlt nyóóc évet" :)
Középiskolában nem voltam oda az osztályomért. Az iskolát/tanárokat szerettem, viszont - mivel maradtam ötödéves OKJ-s képzésen - attól meg nem szakadtam el. Szóval ott kb. semmit sem éreztem.
Az egyetem utáni avatáson meg elképesztően megkönnyebbül és boldog voltam. :)
12/18 anonim válasza:
Nekem ma volt. A ballagáson csak egy picit, de a banketten szó szerint bőgtem, főleg mikor fotókat nézegettünk néztünk. Nagyon hiányozni fog az osztályom. :(
13/18 anonim válasza:
Nekem is ma volt, kicsit sírtam, pedig az elmúlt napokban nagyon kijött rajtam. Nagyon fognak hiányozni a többiek :( 14L
14/18 Yris válasza:
Alig vártam hogy végre elballagjunk és hogy ne kelljen odajárnom, mégis amikor kiosztották a bizonyítványt kb. az egész osztály zokogott még én is. Aztán egymás karjaiba borulva is sírtunk. 15L
15/18 A kérdező kommentje:
Akkor jó :) Nekem szombaton volt a ballagás és nem sírtam pedig érzékeny vagyok. Nem szerettem ezt az iskolát. Remélem a középsuli jobb lesz :) Aki most ballagott annak sok szerencsét kívánok! :))
2014. jún. 16. 19:05
17/18 anonim válasza:
Fiúlétemre igen.Azok az örömkönnyek :))))))))
18/18 anonim válasza:
Általánosban: Nem, de izzadtam mint egy ló, miközben a dög melegben végig kellett állnom a kismillió díjat, oklevelet, dicséretet, beszédet és verset, amiket teljesen ésszerűtlenül, ömlesztve zsúfoltak a "nagy napba". Ebből kifolyólag:
Gimiben: Nem, mert el sem mentem.
Ha lesz valami főiskolai megfelelője, arra sem megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!