Ti mit szólnátok ehhez? (8. ballagás, ofő ajándéka)
Sziasztok!
A fiam 8.-os, ballagásra készülődünk. Ma beszéltem az egyik SZMK-s anyukával, hogy hogyan is állunk ajándék-ügyileg, mit fognak a tanárok kapni, stb. Az anyuka azt mondta, hogy a másik SZMK-s anyuka vett az ofőnek egy buddha szobrot. Nah, itt tátva maradt a szám...
Csak szerintem nem illik ilyet adni az ofőnek? Nem is tudjuk, hogy egyáltalán szereti-e az ilyet, érdekli-e ez a fajta vallás :o...(megjegyzem: az ofő egyben a tesi tanár is).
Mi 7. félévkor kerültünk ebbe az osztályba, s úgy gondolom, hogy ofő nagyon kitesz magáért, védi a gyerekeket, amit tud elintéz nekik. Én körbenéztem anno, tettem is ajándékötletre javaslatot...
Ti mit tennétek a helyemben?
A többi tanárnak meg neves tollat (kb. 900-1000 Ft) akarnak adni....hiába javasoltam, hogy akkor legalább gravíroztassunk.
Várom a válaszokat, reakciókat.
Előre is köszönöm, aki válaszol :D!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!