Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Nyolcadikból ballagó keresztfi...

Nyolcadikból ballagó keresztfiamnak mit adjak ballagásra ajándékba?

Figyelt kérdés
Ötleteket várok.
2014. máj. 1. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Írok párat.

Óra,táblagép vagy telefon vagy mind kettő,könyv.

2014. máj. 1. 18:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Anyagi helyzettől függően aranynyaklánc, okostelefon(bár mondjuk erre lehet mondani, hogy egy 15 évesnek minek, de nagyon sok gyereknél látom, szóval ennyi erővel...), műszaki cikk... bár én pl. érettségire kaptam egy Sony teletextes tévét(ami akkor, 2001-ben nagy szó volt), azóta eltelt lassan 13 év(2001-ben pont ilyentájt, májusban, a ballagásra kaptam meg hivatalosan,utólag, miután felvettek az egyetemre - így június végén lett "beállítva", beüzemelve a szobámban.)

Nem mellékes kérdés egyáltalán, hogy mennyit szánsz rá.

2014. máj. 1. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Pénz

Könyv

Könyvutalvány

Egyéb vásárlási utalvány

2014. máj. 1. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
2-es vagyok,én a helyedben egyeztetnék a gyerekkel és a szülőkkel is. A ballagási ajándék véleményem szerint - pláne, hogy már nem "gyerek" a gyerek, tehát már nincs Nyuszi,Jézuska, Mikulás bácsi és társai- legyen olyan, amire 20 év múlva is emlékezhet az ember, lsd. én pl. 32 leszek már az idén, és 2 év múlva már a 15 éves érettségi találkozónk lesz, de még mindig működik a 13 éve kapott tévém és videóm.
2014. máj. 1. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Pénz.Úgyis annak fog örülni a legjobban,mert azt vehet belőle,amit ő akar. Okostelefonja meg minden ballagónak van,pláne ha 8.ból ballag.
2014. máj. 2. 11:58
 6/7 anonim válasza:
Én tavaly ballagtam szerintem ha a keresztfiáról van szó talán annak örülne a legjobban ha pénzt kapna hiszem azt ő el tudja dönteni hogy mit vesz belőle. Vagy kérdezze meg hogy ő mit szeretne. Én szerintem ezek a legjobb ötletek. :)
2014. máj. 6. 15:27
 7/7 kedves97 válasza:
pénzt :D annak örülne a legjobban :D telefont szerintem semmiképp, majd ő eldönti milyen telefont akar venni magának a saját pénzéből :)
2014. máj. 21. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!