Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Fiús leszbikusok, butchok!...

Fiús leszbikusok, butchok! Keringőztetek a szallagavatótokon?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi lennék más hozzám hasonló lányok véleményére, talasztalatára.

Jövőre lesz csak a szallagavatóm, de már most tudom, hogy nem nagyon szeretnék keringőzni. (Az osztálytánc persze alap, hogy igen.) Nem is amiatt nem, hogy fiúval táncoljak, vagy mert hogy lázadjak, csak egyszerűen tudom, hogy nem érezném jól magam egy olyan ruhában, magassarkúban, sminkkel, stb. Másrészt feleslegesnek tartom a körülvevő rongyrázást. Ide tartozik az is, hogy eléggé nagy méretű a lábam is, és kb. 25-30 ezer lenne nekem egy olyan fehér magassarkú, amit 1x sem lenne kedvem felvenni. Ráadásul nem nagyon bővelkedünk pénzügyileg.

Anyum és legjobb barátom persze szeretné, de nem tudom, hogy csak a kedvükért végigcsináljam-e.

(LB-m tudja, hogy leszbi vagyok, anyum még nem.)

Kérlek adjatok tanácsot, meséljetek saját tapasztalatot, segítsetek dönteni! :)

Homofóbok és okoskodók keressenek más kategóriát!

Előre is köszi az értelmes válaszokért! :)

17/L/L

2014. jan. 6. 18:36
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Jaj, f'szom, most látom, hogy már régi a kérdés, akkor már meg is volt a szalagavató, hogy ment?
2015. febr. 25. 15:08
 22/23 anonim válasza:

en is butch vagyok :)

de nagy nehezen sikerült rabirnom a szervezot, hogy en nem kellek a tancba....helyette a szinpadon voltam segitsegben

2015. febr. 25. 15:16
 23/23 A kérdező kommentje:

Köszi azért az élménybeszámolódat :)

Hát végülis nem táncoltam keringőt, de nem is bánom :)

Az osztálytáncba pedig mindent beleadtam, nagyon élveztem. Még egy kisebb sarkad magassarkút is sikerült vadászni a Deichmanban a szalagtűzésre, kifejezetten kényelmes volt, de hétköznapokban tuti nem venném fel. :D

Szóval jó, szép és emlékezetes volt így keringő nélkül is. :))

2015. febr. 25. 19:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!