Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Veletek is volt már így? :' (...

Veletek is volt már így? :' ( (OLVASD EL, HA KÉRHETEM! )

Figyelt kérdés

Idén ballagok, már csak pár nap, és egész tanévben úgy vártam a ballagást, hogy elmenjek a suliból meg az osztályból és elkezdhessem a gimit. Az utóbbi 1,5-2 hétben fogtam fel csak igazán, hogy elmegyünk innen. Minden nap annyira szomorú vagyok, kicsit ideges is. Sokszor rám jön a sírás. Az osztályom is fog hiányozni, de leginkább a tanáraim, közülük is kettő: az osztályfőnököm és a matektanárom. Minkettőjüket nagyon kedveltem, és nagyon szomorú vagyok, hogy többet nem tanítanak majd a suliban. A matektanárommal kapcsolatban azért is szomorú vagyok, mert bár nekem most ő az egyik kedvenc tanárom (csak 8.-ban kezdett el tanítani, mert csak akkor jött a mi sulinkba), de attól tartok számára én csak egy diák leszek a sok közül és nem fog rám különösebben emlékezni.

Ezek miatt szinte nem is várom a nyári szünetet, maradnék inkább általános iskolás és nem akarok felnőni.. Ti voltatok már így? Hogyan tettétek magatokat túl rajta? Mennyi idő alatt múlt el? Én attól félek ballagáson is sírni fogok. :( Légyszi írjatok valamit amivel segítetek, annyira jó lenne ha tudnám más hogyan tette túl magát ezen, hogy élte meg ezt az egészet. :(( Előre is nagyon-nagyon köszönöm Nektek! 14/L

2013. jún. 11. 15:18
1 2
 11/11 anonim válasza:

Hello! Én is pont ezért sírok, mert holap van uye az utolsó tanítási nap, és csak én meg még egy ember megy el az osztályból , és ráadásul az ofőnk maradna gimiben is az ofőnk mellesleg nekem ő a kedvenc tanárom. Néha nagyon boldog vagyok,mert várom az új kalandokat, néha meg a sírógörcs kerülget. Néha ki is jelentem, hogy mégse megyek az új suliba, néha meg annyira várom már....

Én sem tudom, hogy mit érezzek valakkinek van tanácsa, aki már átélte?

2015. jún. 11. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!