Veletek is volt már így? :' ( (OLVASD EL, HA KÉRHETEM! )
Figyelt kérdés
Idén ballagok, már csak pár nap, és egész tanévben úgy vártam a ballagást, hogy elmenjek a suliból meg az osztályból és elkezdhessem a gimit. Az utóbbi 1,5-2 hétben fogtam fel csak igazán, hogy elmegyünk innen. Minden nap annyira szomorú vagyok, kicsit ideges is. Sokszor rám jön a sírás. Az osztályom is fog hiányozni, de leginkább a tanáraim, közülük is kettő: az osztályfőnököm és a matektanárom. Minkettőjüket nagyon kedveltem, és nagyon szomorú vagyok, hogy többet nem tanítanak majd a suliban. A matektanárommal kapcsolatban azért is szomorú vagyok, mert bár nekem most ő az egyik kedvenc tanárom (csak 8.-ban kezdett el tanítani, mert csak akkor jött a mi sulinkba), de attól tartok számára én csak egy diák leszek a sok közül és nem fog rám különösebben emlékezni.
Ezek miatt szinte nem is várom a nyári szünetet, maradnék inkább általános iskolás és nem akarok felnőni.. Ti voltatok már így? Hogyan tettétek magatokat túl rajta? Mennyi idő alatt múlt el? Én attól félek ballagáson is sírni fogok. :( Légyszi írjatok valamit amivel segítetek, annyira jó lenne ha tudnám más hogyan tette túl magát ezen, hogy élte meg ezt az egészet. :(( Előre is nagyon-nagyon köszönöm Nektek! 14/L
Figyelj, ez az élet rendje. Nem akarlak elkeseríteni, de ezt csak most érzed így... Annak idején én is a világ végének éreztem a 8. osztályos ballagásomat, egymást ölelve bőgtünk, és megígértük egymásnak, hogy majd minden héten találkozunk. Aha... most meg a legtöbb osztálytársam egy félvállról odavetett sziával köszön, ha találkozunk az utcán. Mintha nem is lett volna az a 4 év. És akárkivel beszéltem, ugyanez volt a tapasztalata. Ha a tanáraid hiányoznak, időnként bemehetsz hozzájuk, de hidd el, úgy le fog kötni az új suli, az új környezet, hogy nem fognak hiányozni a régiek. :) Most már a gimis ballagáson is túl vagyok, jövő héten lesz a bankettem, ez az osztályom 10000x értelmesebb és ennyivel jobban is fognak hiányozni.
2013. jún. 11. 16:02
2/11 Betty-Detty válasza:
En is most penteken ballagok,es bar hianyozni fognak a tanarok meg a diaktarsak,de meg vissza fogok jonni latogatoba.Ha belegondolsz ez nem is olyan rossz,uj iskolaban uj tanarok lesznek,uj baratsagok szovodnek.Ott is lesznek emberek(tanarok,diakok),akiket megszeretsz majd,de egyszer toluk is bucsut kell vegyel.Ahogy az elozo mondta: "ez az elet rendje".Az eletben sok olyan dolog tortenik,amit nem szeretnenk,hogy megtortenjen,de nincs mit tenni,ugy is meg fog.Ettol meg tarthatod a kapcsolatot tanaraiddal pl. facebookon,vagy e-mailezhettek, megaztan barmikor vissza mehetsz majd a sulidba latogatoba.Tul kell tenned magad rajta, es hogy a sirast elkeruld,gondolj csak kellemes,szep emlekekre,amik megnevettetnek. :)
2013. jún. 12. 14:56
3/11 anonim válasza:
Én is pénteken ballagok és nagyon szomorú vagyok. :( Nem szeretném elfelejteni a barátaimat, a közösséget. Remélem ballagáson nem fogok nagyon bőgni..
2013. jún. 12. 18:46
4/11 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet velem is, szombaton ballagok. Én igazából ennek a hétnek az elején fogtam fel, hogy szombaton kilépek az iskolakapuján és többet nem leszünk így együtt, mint egy osztály. Szerintem én is sírni fogok, de a többiek is :) Mindenki szerette egymást, jó kis közösség voltunk. De megbeszéltük, hogy amilyen gyakran csak tudunk találkozunk :)
Szóval szerintem fogd fel így, hogy attól ég találkozhattok ( tudom nehéz, még nekem sem megy)
2013. jún. 13. 15:01
5/11 anonim válasza:
én tavaly ballagtam. sokat sírtam meg rossz kedvem volt miatta hogy ott kell hagynom a sulit, az osztálytársaimat és az iskolatársaimat . de mostmár egyáltalán nem rossz.. elmúlik amikor megismered az új osztályt és megszokod az új sulit.
2013. jún. 13. 20:03
6/11 Betty-Detty válasza:
Megvolt a ballagásom :). Sírtam a ballagáson, a búcsúztatón meg a banketten is... Olyan fura érzés volt... egyszerre örültem is annak, hogy végre vége, és lezárult egy fejezete az életemnek, meg egyszerre voltam bánatos is emiatt...
2013. jún. 15. 09:48
7/11 anonim válasza:
Nekem is ma volt , hát mit ne mondjak végigbőgtük az egészet . Mindenki sírt szinte, de hát nagyon szerettük egymást úgyhogy várható volt. Az osztályfőnök elbúcsúzása is nagyon megható volt
2013. jún. 15. 14:17
8/11 A kérdező kommentje:
Mi is túl vagyunk már a ballagáson, nekünk is szombaton volt. Végül ballagáson nem sírtam, viszont előtte 5-6 naping minden nap. Utána is a sírás kerülgetett, ma is és tegnap is szomorú voltam, de kibírtam. Ma voltam bent a suliban, mert el kellett vinnem valamit, és legszívesebben minden nap bemennék, mert ugye a tanárok még bent vannak. Bár sajnos ezt nem szeretném, mert akkor zavarnám őket, stb... Köszönöm mindenkinek a válaszát és jó nyarat Nektek is!
2013. jún. 17. 22:39
9/11 anonim válasza:
Én is most ballagtam általánosból,és szerettem ezt az osztályomat,fognak is hiányozni,de persze nem mindneki..Én nem sírtam miattuk,mert már nagyon várom az új sulimat,az új barátokat,új környezetet stb. :D
Hidd el te is meg fogod szokni a sok változást,és valóban lehet abban valami hogy majd a következő osztályodat jobban fogod szeretni mint a régit! Nekem is van egy ilyen érzésem,mivel facebookról már ismerem a leendő osztálytársaimat és jófejeknek tűnnek,jah és tesóm is jobban szereti a középiskolás osztályát mint az általános osztálytársait..hát ez van,de emiatt igazán ne aggódj sztem! 14/L
2013. jún. 24. 19:09
10/11 anonim válasza:
a gimi ezerszer jobb lesz mint az általános iskola ott már egy két év múlva már totál felnőttként kezelnek és nem lesz az a tyúkanyó effektus az sokkal jobban fog hiányozni mint az általános iskola annyi állatságot lehet ott csinálni és annyira jól fogod magad érezni h hidd el nem is fog érdekelni h nagyon mi van a régi oszt társaiddal
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!