Tudnátok linkelni (bolttal együtt) bankettre ruhákat?
Figyelt kérdés
14 éves 170 cm magas kb. 70 kg lány vagyok.. hosszú lábaim vannak , van 1 kis hasam is... Tudnátok linkelni szép elegáns , lehetőleg fedett vállú ruhákat?? Előre is köszi :)2013. márc. 17. 19:49
1/4 anonim válasza:
Én elmennék egy Hádába ott zseniálisan szép ruhák vannak és tuti nem fog olyat látni egy másik emberen mert ezek külföldi ruhák, és még árban is kiválóak !!!! Én is ott vettem és folyton visszajárok :)
2/4 klopusz válasza:
Szia!
Csatlakozom az előttem szólóhoz! A Háda a legjobb választás - már ha van a közeletekben.
Én esküvő miatt voltam ott és vettem a lányaimnak szuper ruhákat a bolti ár töredékéért.
Ha ez nem járható, megpróbálkozhatsz alkalmi ruha kölcsönzővel is, így nem kell azon gondolkodnod, fel fogod-e venni még valaha a most vásárolt ruhádat.
Remélem, segítettem.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!! Ott vettem egy gyönyörű lazac színű ruhát , hozzá illő cipővel! Köszönöm :)
2013. máj. 16. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!