Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Szerintetek mit vegyek barátom...

Szerintetek mit vegyek barátomnak a 8. os ballagására? Féléve vagyunk együtt.

Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 19:57
 1/9 anonim válasza:
13%
csillámfa.szlámát
2012. máj. 12. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát miket szeret?Hobbi érdeklődési kör?Gyűjt valamit?

Ezeket gondold át,vagy írj valami támaszpontot.

2012. máj. 12. 20:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Szeret pingpongozni nem szereti a vasalt hajú fiúkat meg akik ilyen lányos cuccba járkálnak pl: rózsaszín,lila póló
2012. máj. 12. 20:06
 4/9 anonim válasza:
100%
én a helyedbe bekereteztetnék egy közös képetek :D
2012. máj. 12. 20:07
 5/9 anonim válasza:
0%
Vegyél egy pinpongütő alakú műf*szt.
2012. máj. 12. 20:09
 6/9 anonim válasza:
4%
szo*d le
2012. máj. 12. 20:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Ezt most ti sem gondoltátok komolyan.15-6 évesen ha valaki szexel leszóljátok.. én 13 éves vagyok és azt ajánljátok, hogy szopjam le.. hát ez fantasztikus. Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat.Ha meg nincs ötleted légyszíves ne adj választ.
2012. máj. 12. 20:26
 8/9 anonim válasza:

Esetleg konyvet?

Hol tanul tovabb? Azzal a temaval kapcsolatos konyv?

2012. máj. 12. 22:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem várja el tőled, hogy adj bármit is. Mosolyt csalhat az arcára, ha a ballagási képét bekeretezed és kiteszed a szobádban (ha még nem tetted), ezzel láthatja, hogy fontos neked és monduk a kisképet a pénztárcádban tartod.

Szerintem ha elmész a ballagásra a virág bőven megteszi, persze fiús csokor :D olyan jópofa díszeket kitalálnak rá (plüssfigura, focicipő, ilyesmiket láttam tavaly) ezek is több ezer forintok, szóval egy olyan is bőven elég, akkor már nem mész üres kézzel és biztos tetszik majd neki.

De ha mindenképp valami maradandót is akarsz adni, adj neki egy tollat amibe belegravíroztatod: 'Szeretlek!' Ez egy örök emlék marad, használni is tudja, mert nem feltűnő mondjuk a felirat az új suliban (a fiúknak ciki az ilyen ebben a korban :D), és nem is túl drága.

Illetve a sulival kapcsolatos dolgokban gondolkodnék még, pl. valami hobbijának megfelelő vagy tanulmányaihiz illeszkedő könyv. (egy kedvenc költő verseskötete, kedvenc író egyik könyve, nyelvkönyv... történelmi írások ha érdeklődik a töri iránt (pl. világháború)) de ezeket csak akkor ha szeret olvasni és biztosra tudod, hogy érdekli és elolvassa. Amúgy felesleges és kellemetlen mindkét félnek.

Más sulis cuccot semmiképp (táska, füzet, tolltartó, pénztárca...)

Közös képet és hasonló dolgokat nem adnék, ez az ő ballagása, az ő sajátos eseménye, nem kellenek az ilyen közös ajándékok... ;)

2012. máj. 13. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!