Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátomnak ballagására? (18) 16 hónapja vagyunk együtt.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 17:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha nem zavar, ha egy pasin ékszer van, akkor mondjuk egy nyakláncot.

Én pl. nagyon utálom, ha ékszert hord egy fiú, a páromnak is csak egy nyaklánca van, azt is azért viselem el, mert a szüleitől kapta.

2010. ápr. 8. 17:06
 2/13 A kérdező kommentje:
az ékszer nekem se jön be nagyon:) meg nem is hordaná..gyűrűt vettem már neki mert azt elvesztette és hordja is. de más ékszert tuti hogy nem viselne.. és gyűrűből is elég az az egy:D
2010. ápr. 8. 17:08
 3/13 anonim ***** válasza:
nekem ezen majd jövőre kéne gondolkodnom, akkor ballag... de ötletem sincs... S:
2010. ápr. 8. 18:11
 4/13 anonim ***** válasza:

(1. vagyok)

Óra? Vagy vegyél neki egy szép képkeretet, valami módisabbat, és tegyél bele közös képet rólatok. Vagy gravíroztass tollba, öngyújtóba, fém kulcstartóba (pl. a nevedet, vagy hogy "ballagásodra"). :)

2010. ápr. 8. 18:12
 5/13 A kérdező kommentje:
órája már van:) képet már csináltunk..az névnapi ajándék volt:):) gravíroztatni pedig a gyűrűje belsejébe akarok még:) az a valentin napi lemaradásom:D
2010. ápr. 8. 20:35
 6/13 anonim ***** válasza:
18f vagyok, ballagok, de eszembe se jutott, hogy erre valamit kapni kéne a barátnőmtől... Ez nem olyan ünnep.
2010. ápr. 11. 18:01
 7/13 anonim ***** válasza:
vegyél 1 szép szexi fehérneműt, kösd át piros szalaggal magad és kész is az ajándék. én ezt 1x kipróbáltam... teljesen megvadult a párom... :D nagyon oda volt :D
2010. ápr. 11. 18:03
 8/13 anonim ***** válasza:

mi 15hónapja vunk együtt a barátommal, ő is most ballag majd. sztem veszek neki virágot, meg kis plüssöt bele a csokorba...

erre ajándékot??!! minek??!!

2010. ápr. 11. 18:20
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
hashajtót
2010. ápr. 11. 18:28
 10/13 anonim ***** válasza:
égyszi írjatok már normálisat is! engem is érdekelne :(
2010. ápr. 11. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!