Végzős osztályként milyen ajándékot vehetnénk a női magyar, angol szakos osztályfőnökünknek?
35 éves...szemüveges...ékszert nem hord. :\
Mit illik ilyenkor még venni?
PL:
Cserepes virágot
Dekortárgyat
Utalványt
Egyik osztálytársunk tud harisnyából gyönyörű szép virágokat csinálni...Lehet kellene csináltatni vele harisnyából valami cserepes virágot...az biztos,hogy maradandó. :) A lányától megtudakolnánk,hogy melyik a kedvenc virágja... :)
Én is gondoltam mondjuk a közösen töltött időkről való fénykép albumra... előhívatni a fényképeket és albumba tenni... :) Vagy osztályképet keretbe tetetni... De nem tudom,hogy kitenné-e otthon vagy bárhol.
Mikor az egyik nyelv tanárunkat búcsúztattuk... a szakjának megfelelő nyelvű vicces pólót kapott meg tortát csináltunk neki... :)
Fényképalbum jó ötlet! :)
Mi is fényképalbumot csináltattunk egyik tanárunknak és könnyekig hatódott tőle :D
A többit nem sorolom fel, hogy mikre kellett pénzt kiadni mert még én is ideges leszek tőle -.-" :D
Készítsetek kollázst a közös évek fotóiból. Legyenek csoportképek, olyanok amik rajta van, ill. amin csak ti vagytok tehát totál vegyesen. Tudjátok meg, hogy melyik a kedvenc könyvesboltja és utalványt vegyetek, ilyenkor az az egyik legjobb ajándék, mert személyes (kedvenc könyvesbolt) és hasznos is. Meg amikor majd bucsúztatás lessz, előtte írjatok neki egy köszönőlevelet, az emlékekről, az élményekről....
és majd olvassátok fel neki. Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!