Bölcsödei ballagásra milyen ruhát adjak 2,5éves kislányomra? Ti mibe vittétek?
Figyelt kérdés
Csak csoport szinten lesz megtartva.Kérdeztem a gondozókat, de csak annyit mondtak az én lányom mindig csinos bármibe jöhet... de mégis. Állítólag nem kell ünneplő, de mégis szeretném ha csinos lenne, viszont nagyon elegánsat-csicsásat sem adnék rá.2012. júl. 12. 14:51
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi már megoldódott! Nincs szükségem további értelmes válaszokra. Nem is értem, hogy aki nem ért hozzá vagy nem tud érdemben válaszolni miért írogat. Ráadásul nem is helyesen. Talán túl sok szabadideje van vagy azt hiszi magáról, hogy jópofa. Inkább dolgozzon vagy tanuljon egy kicsit.....vagy a tükör előtt mondjon magának vicceket és nézze meg nevet-e rajta!
2012. júl. 26. 11:09
12/17 anonim válasza:
1. bölcsődét, óvodát bárki elvégzi
2.neked se kellett volna kiírnod egy ostoba kérdést-tudod hülye kérdésre hülye válasz-
3.szegény gyereket nem nagyon érdekelte milyen ruha lesz rajta ez inkább csak a szülők és az ott dolgozók ürügye ünnepelni
13/17 A kérdező kommentje:
Csak annak hülye a kérdés akinek nincs gyereke vagy nem fontos neki, mert akinek van normális választ tudott adni.
2012. aug. 17. 23:52
14/17 anonim válasza:
Elég a ballagás iskolában addig nincs sok értelme
15/17 anonim válasza:
bőlcsődei diplomaosztó nem lesz? amúgy az egész ballagás csak kínlódás egy ennyi idős gyereknek,a szülők meg kameráznak fotóznak mint az állatok
17/17 anonim válasza:
bevallom hogy én sem hallottam bölcsődei ballagásról, de szerintem egy kis csini ruciban nagyon aranyosan mutatna.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!