Mit kapjon tőlem a legjobb barátnőm ballagásra? 14l
Figyelt kérdés
PÉnteken lesz a ballagása. 15 éves.
elsőtől együtt jártunk suliba, aztán ő maradt a suliba, én elmentem 6osztályosba, azóta évi 4-5ször találkozunk mert nem nagyon egyeztethető.
Én nem ballagok mivel 6osztályosban ugye nincs ballagás.
Az övére meghívott, de nem tudom, mit vigyek. A virágcsokrokat inkább a rokonok viszik nem? A plüss esetleg jó? Más ötlet? Kb mennyi az árhatár?(ami felett nem illik vinni)
2012. jún. 10. 18:01
1/2 anonim válasza:
Szerintem te is vihetsz neki virágot, doboz bonbont és igen, a plüss is jó egy jópofa képeslappal, ami az alkalomra szól. Egyáltalán nem hiszem, hogy elvárja tőled az értékes ajándékot, hisz még nem kerestek. Szerintem ilyesmit nyugodtan vehetsz neki.
2/2 anonim válasza:
vékony ezüst karkötőt? az se drága....1000 ft vagy olyan ezüst nyakláncot ami azt jelzi (nem tudom hogy) hogy régebben imádtátok egymást és most is de nem szabad elfelejtenetek egymást :)mondjuk a szokásos szív félbe törve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!