Ballagásra szeretnék egy mobiltelefont. Szerintetek melyik lenne a legjobb a sony ericssonok közül? Vagy melyik lenne a "legmegfelelőbb" egy 14 éves számára?
14 évesen? Egyik sem, hacsak nem egy 100 km-re lévő bentlakásos iskola a következő.
U.I.: Ne szidjatok, tudom maradi vagyok...
utolsó: szard már le! nem tök mind1 neked?
kérdező: ha olcsón akarsz kijönni tmobilnál vedd meg a live with walkmant, jó féle :D
Tudok érvelni, csak minek? Avagy kinek? Lehet, hogy a kérdező elgondolkodott rajta, lehet, hogy nem. Majd rájön, hogy miről beszéltem.
Neked pedig csak annyit, kedves Ismeretlen, hogy nem fontos a helyesírás mintaképének lenned, attól függetlenül, hogy adod-e mellé a neved, vagy sem, de azért a hosszú, meg rövid magánjangzók között illene különbséget tenni, és betartani néhány alapvető helyesírási szabályt. Akkor legalább nem gondollak debilnek, és talán azon is elgondolkodnék, hogy valóban unalmas vagyok-e.
Tudom, falrahányt borsó, de azért jólesett leírni. :D Jó éjt Neked is!
sony e. live with walkman..?
asszem 50 000. és nagyon nagyon megéri, szupi telefon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!