Ti már várjátok a ballagást?
Figyelt kérdés
Én ezelőtt egy hete még tökre vártam, meg minden. Alig vártam, hogy vége legyen ennek az egésznek, de az utóbbi napokban, nos eléggé elszomorodtam. Soha többé nem fogom látni az osztálytársaimat (így együtt legalábbis). És én már nem is akarok ballagni. Annyira megszerettem az osztályt - habár nem mindenkivel vagyok jóban - . És olyan rossz belegondolni, hogy ez az utolsó hét, és utána vége... Meg valahogy most a nyarat se várom, helyette sokkal szívesebben mennék még suliba, csak hogy ne legyen vége még. Ti hogy vagytok ezzel?
14/L
2012. jún. 9. 11:18
1/2 anonim válasza:
Mi 17-en maradtunk 8. végére. Az egész osztályom olyan mint egy nagy idióta család :D. Régebben voltak klikkek az osztályba, de most már teljesen eltüntek :). Szóval nem :D ha rágondolok már elkap a sírás :). Szerintem többet ilyen osztályom nem lesz :/ :))
2/2 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, még fenn áll-e a kérdés, de mi 6. végén most tudod egy csomóan elmennek 6 osztályosba, és elmentünk egy osztálytalálkozóra az Arena Plaza-ba. Így könnyebben el lehet búcsúzni a barátoktól.
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!