Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Mit adjak neki ballagásra?

Mit adjak neki ballagásra?

Figyelt kérdés
Na szóval az a helyzet, hogy barátnőm 14éves és most ballag és nincs sok ötletem mit adjak neki mert azért olyat szeretnék aminek nagyon örülne! :) Amiket már vettem neki (mert már több mint 1éve vagyunk együtt) Serleget amibe az van h elnyerte szívem,fél szív nyakunkba,maci,bögre,meg még egy kettő idézetes dolgok. :) Szereti a rózsaszínt,lovakat...remélem tudtok ötletet adni !Előre is köszönöm !

2012. máj. 31. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Most kis plüssállat diplomával, és majd jön a nagyobb plüssállat diplomával:)
2012. jún. 1. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:
megint én: mármint hogy 12. után meg adsz neki egy nagyobb plüss-t. (nekem áltis elefánt volt, középsulis bagoly:D)
2012. jún. 1. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:

és megint én:) Lehet könyv is! :D

Ja meg jut eszembe, ilyen kreatív boltokban lehet kapni ilyen előre elkészített kis ládikát, és akkor azt neked csak le kell festeni, lehet belőle pl. persely, vagy ékszeres doboz:)

2012. jún. 2. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!