Kaptam egy olyan feladatot hogy az igazgatonak kell búcsúszöveget irnom és nem nagyon tudok irni segitenétek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 27. 15:54
1/7 anonim válasza:
Hát akkor kurv@ jó hogy te kaptad....
Nálunk anno az volt, hogy az összes szín 5-ös gyerek megkapta hogy írjanak beszédet, de mivel akkor még nem volt internet, nekik kellett volna megírni, de nem tudták/akarták, adtak nekem egy üveg kólát (80-as évek eleje) és én megírtam. :)
2/7 anonim válasza:
1. vagyok, bocsi, még azt szerettem volna, hogy milyen témában kell?
3/7 A kérdező kommentje:
hát igazábol igy az egész 8 év ( iskolagyűlések,évnyitó) meg ilyenek
2012. máj. 28. 10:18
4/7 A kérdező kommentje:
és ennyi de az ofőnk még nem is segit szval....
2012. máj. 28. 16:23
5/7 vaszily katalin válasza:
KÖSZÖND MEG NEKI AZ ELMULT ÉVEKET,SOROLD FEL NEKI A JO TETEIT,ES VÉGÜL EGY HOZÁ ILLÖ VERSEL ZÁRD.AZ ELÉJE RÁILLÖ MONDÁSAL kezd szerintem.bocsi a nagybetükért sok sikert.egy ötlet volt.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
amugy nem baj
2012. máj. 30. 17:59
7/7 anonim válasza:
Kezdd egy figyelemfelkeltő bevezetéssel
Majd folytasd egy rá illő mondással, vagy tevékenyéségre illő mondással
Emeldd ki hogy milyen nehéz volt vezetnie az iskolát
Folytasd azzal hogy az iskola érdekeit szolgálta stb.
Majd végén zárdd egy csattanó befejezéssel.
Ezzel a sémával ütőképes beszédet tudsz írni, ami fontos hogy ne legyen hosszú, mert akkor unalmas is lesz. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!