Mennyibe kerül manapság egy ballagási csokor?
Figyelt kérdés
Tudom hogy függ attól, mekkorát vennék, és milyen virágokkal, de mondjuk egy közepes méretű csokor mennyi pénzembe kerülne? (azért fontos a kérdés, mert elég szűkösen élünk mostanában)2012. ápr. 25. 19:18
1/4 anonim válasza:
Mi 3000ft körül is tudunk már szép nagy csokrot csinálni. De tényleg sokban függ milyen virág van benne.
Gerbera már 100-150ft/ száltól van, de pl. egy különlegesebb virág, mint pl. flamingó, helikónia már 1000-2000ft/szálja is lehet.
2/4 anonim válasza:
Teszkóban, Lidlben kapsz csokrot a legolcsóbban 1100-2000Ft kb.
Ha mégis virágoshoz mész ne mondd, hogy ballagási lesz: valami miatt a legtöbb üzletben az esküvői/anyáknapi/ballagási csokor drágább, mint a pont ugyanolyan helyszínen kiválasztott.
3/4 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
A tescoban nem árulnak ballagási csokrot, max. valami összekötött virágot!
Amúgy ballagáskor, anyáknapján stb.a virágnagykerek felemelik a virág árát!!!
Tehát nem a virágos számolja drágábban!!!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végül elmentem a Lehel téri piacra, és vettem egy gyönyörű, nagy csokrot 2200 forintért :)
2012. máj. 11. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!