Milyen ballagási csokor most a divat? 18 éves lánynak szülőtől? Nagyszülőtől? Testvértől s barátőjétől pár szál virág?
Mit adjunk ajándékba?
A felvételi II. szakaszára előkészítő alkotótábort Tihanyban, vagy arany medált vagy a copfomat és hajfelvarrást(ezt kérte)?
3-5 szálas virág csokor ballagási szalaggal.
Virágkötő
en csak azt kertem, hogy sok viragot hozzanak, de nem gerberat, es szegfüt, mert azokat en nem szeretem, rengeteg viragom volt :) amugy szerintem, ha a hajfelvarrast kerte, akkor azt, egyertelmüen annak örülne, akkor a legjobban. Bar en a tabornak örülnek, az arany medall meg egy eletre szol, apukam 53 eves, es a mai napig hordja a medallt, amit mamamtol kapott erettsegire, nagyon fontos neki....
A virag nalunk ugy volt, hogy baratnöktöl kisebb par szalas csokrot kaptam, növeremtöl, anyutol, aputol, keresztszüleimtöl meg hatalmas liliomos, rozsas csokrokat...
Én is liliomra gondoltam, és mama is rámbízta, mert messziről jön. De a tábor meg lehet hogy jó lenne, s felvennék a miatt..mindegyik nem megy. Ha megkérdezem tőle, az nagyon illúzióromboló?
Miért mondták, hogy jézusom, ez olyan buta kérdés?
Tiszta stresszben vagyok, nem is dolgozom, pedig kellene. Úgy izgulok, hogy nem a megfelelőt adom. A tábort szeretném, de bánt, hogy nem egy tárgy ami mindig vele lesz. A hajra meg kicsit sajnálom, de ő meg lehet h várja.
A tábort esetleg befizetné magáak de akkor nem lesz semmi pénze nyárra. És biciklire.Úgy izgulok, és köszönöm a válaszokat.
Úgy gondoltam, mehet táborba, a copfom meg odaadom díszdobozban, és majd lesz rá biztos lehetőség, hogy felvarrassa. Ez pedig szép emlék lesz remélem, és ha még fel is vennék..akkor szuper. Ha mégsem,akkor is jó lesz.
A hajvarratásra csak rákerül a sor még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!