Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Szokás elhívni barátokat a...

Szokás elhívni barátokat a középiskolai ballagásra?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy elég kicsi a család, valószínűleg ígyis csak a szüleim, esetleg a nagymamám jön el és van egy felesleges meghívó.

Bár már nem vagyunk osztálytársak, ígyis elég közel áll hozzám ez a bizonyos barátom, így elgondolkodtam rajta, hogy elhívjam-e.

Nem lenne furcsa?

Csak családtagokat illik ide meghívni?

márc. 23. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Egyáltalán nem lenne furcsa elhívni a barátodat, főleg, ha közel is álltok egymáshoz
márc. 23. 20:51
 2/10 anonim válasza:
96%
Simán meghívhatod
márc. 23. 22:54
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Én is meghívtam a barátnőmet, simán hívhatod
márc. 24. 06:28
 4/10 anonim válasza:
62%
Ha például more vagy, az egész falut meg szokták hívni, mert 100 évente egyszer fordul elő, hogy egy more le tud érettségizni.
márc. 24. 12:16
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Nekem ott volt az akkori párom is, ha nem az ő osztálya búcsuztatott volna akkor is meghívom. Az egyik gyülekezetes csajnak a lelkésze is ott volt, aki szintén nem családtag.
márc. 24. 14:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
márc. 24. 17:46
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Közeli barátokat megszokás hívni ha nem osztálytársak vagy évfolyamtársak vagytok vagy ha épp nem egy napon ballagtok. Én is meghívtam 3 barátomat akikkel nem egy iskolába jártunk, egyik nem jött el mert Ő is ugyan azon a napon ballagott csak másik iskolába
márc. 24. 18:53
 8/10 Sanyi2025 ***** válasza:
47%

Nálunk nem volt szokás.

Meg eleve nem is ment volna, hiszen a barátok is akkor ballagtak.

márc. 27. 07:28
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
Azért nem szoktak barátokat hívni, mert a ballagás általában minden iskolában egyszerre van. Aki épp nem ballag, az sorfalat áll vagy ilyesmi. Aki meg már túl van a dolgon, az nem szívesen megy ilyen hülyeségre. De te ettől függetlenül elhívhatod, ha nem tud, azt úgyis jelzi, ha meg nem akar, akkor sem nehéz egy kifogást kitalálnia.
márc. 29. 06:07
 10/10 Kései Sirató ***** válasza:
Szoktak barátokat is hívni. Én is hívtam és voltam is barátként mások ballagásán.
ápr. 9. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!