Szokás elhívni barátokat a középiskolai ballagásra?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy elég kicsi a család, valószínűleg ígyis csak a szüleim, esetleg a nagymamám jön el és van egy felesleges meghívó.
Bár már nem vagyunk osztálytársak, ígyis elég közel áll hozzám ez a bizonyos barátom, így elgondolkodtam rajta, hogy elhívjam-e.
Nem lenne furcsa?
Csak családtagokat illik ide meghívni?
márc. 23. 17:58
1/10 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem lenne furcsa elhívni a barátodat, főleg, ha közel is álltok egymáshoz
3/10 anonim 

válasza:

Én is meghívtam a barátnőmet, simán hívhatod
4/10 anonim válasza:
Ha például more vagy, az egész falut meg szokták hívni, mert 100 évente egyszer fordul elő, hogy egy more le tud érettségizni.
5/10 anonim 

válasza:

Nekem ott volt az akkori párom is, ha nem az ő osztálya búcsuztatott volna akkor is meghívom. Az egyik gyülekezetes csajnak a lelkésze is ott volt, aki szintén nem családtag.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
márc. 24. 17:46
7/10 anonim 

válasza:

Közeli barátokat megszokás hívni ha nem osztálytársak vagy évfolyamtársak vagytok vagy ha épp nem egy napon ballagtok. Én is meghívtam 3 barátomat akikkel nem egy iskolába jártunk, egyik nem jött el mert Ő is ugyan azon a napon ballagott csak másik iskolába
8/10 Sanyi2025 

válasza:

Nálunk nem volt szokás.
Meg eleve nem is ment volna, hiszen a barátok is akkor ballagtak.
9/10 anonim 

válasza:

Azért nem szoktak barátokat hívni, mert a ballagás általában minden iskolában egyszerre van. Aki épp nem ballag, az sorfalat áll vagy ilyesmi. Aki meg már túl van a dolgon, az nem szívesen megy ilyen hülyeségre. De te ettől függetlenül elhívhatod, ha nem tud, azt úgyis jelzi, ha meg nem akar, akkor sem nehéz egy kifogást kitalálnia.
10/10 Kései Sirató 

válasza:

Szoktak barátokat is hívni. Én is hívtam és voltam is barátként mások ballagásán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!