Mennyi pénzt szokás adni középiskolai ballagásra 2021-ben? Mekkora összegre vegyek ajándékot?
2001-ben érettségiztem, tehát 20 esztendeje. Most, idén lesz - ha a korona miatt meg engedik rendezni - szerintem ősszel (nyáron mindenki nyaral, nyüzsög, jön-megy immáron a saját családjával) a 20 éves találkozónk.
Nem tudom, ma mi a divat. Mi egy átlagos család voltunk, mondjuk anyuék akkoriban kisvezetők voltak.(tehát nem totálisan beosztottak, aki alá nem tartozik senki, hanem eggyel magasabb szint).
Mindenkitől pénzt kértem, de senkinek nem szabtam meg, hogy mennyi legyen az annyi. Ekkoriban van a szülinapom is - 2 napja volt, június 2-án - és utólag, mikor lement az érettségi is meg a felvételi is(az én időmben kezdték el variálni az egészet, de még nem volt ilyen komplex, mint most, épp csak ekkoriban vezették be azt, hogy az érettségi dolgozatokat fel kellett küldeni az OKÉV-be, asszem talán Győrbe).
Szóval mindenkitől pénzt kértem és kaptam, és a végén, mikor minden vizsgám lement és felvettek, akkor ebből a pénzből (talán minimálisan szüleim által kipótolva) kaptam meg életem első tévéjét és videómagnóját (azóta előbbi tönkrement és túlhaladta az idő is, utóbbit pedig szimplán csak túlhaladta az idő)
Azóta egy hatalmas plazmatévém van, amit közben szintén túlhaladt az idő, de szerintem még jópár évig nyüvöm, mire majd vagy az enyészeté lesz, vagy továbbpasszolom valakinek.
Oszinten? En jobban orulnek egy kiscicanak mint penznek xdd de nem is akarok csaladi ballagasi ebedet stb :/ nem ertem miert verik nagy dobra ezt😅
Mamamtol kaptam 100k t ami elkepeszto... de ez egyben a kituno bizonyitvany es erettsegi, valamint a szulinapom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!