Lufi ballagáskor mikor elengedik akkor az mit szimbolizál?
Figyelt kérdés
Szerintem azt jelenti hogy elengeded ami történt és ennek így vége lett és ennyi.jún. 23. 18:10
3/10 anonim válasza:
Szerintem azt jelenti, hogy 12 éven át semmit sem tanultak a környezet és az állatok védelméről, és ugyanolyan primitív barmok, mint a tanáraik, akik szó nélkül megengedik nekik a lufi eregetését.
4/10 A kérdező kommentje:
Egyetértek ,hogy környezetszennyező viszont ezt nem mi akarjuk ,hogy elengedjük hanem ez egy szokás 3-as.
jún. 24. 12:40
5/10 anonim válasza:
4
Itt az idő leállítani ezt a szokást.
6/10 anonim válasza:
Még csak szokásnak sem mondanám. 15 éve ballagtam, nálunk nem volt még ilyesmi.
Fölösleges hülyeség inkább. Annyival szebb szimbólumok vannak.
7/10 anonim válasza:
Nekünk mondták hogy kívánjunk valamit, aztán egyszerre engedjük fel a lufikat miközben a kívánságunkra gondolunk, szóval szerintem az álmokat, vágyakat szimbolizálja ahogy magasra törnek
8/10 anonim válasza:
Az átadott tudás elillanását szimbolizálja, mégpedig valós időben.
9/10 anonim válasza:
Az álmokat, a kivánságokat szimbolizálja, amik elszállnak, mint a lufi, és a büdös életben nem válnak valóra, plusz súlyosan szennyezik a környezetet.
A buta, primitív szokásokat sürgősen abba kellene hagyni, és kitiltani a gyerekek mellől a magukat tanárnak nevező idiótákat, akik ilyesmire buzdítják a diákjaikat (a lufi felengedése fogja a kivánságaikat magasra emelni? Na ne röhögtess. És ez tanitja a gyerekeket???)
Az ilyen "tanár" nyilván szeretné visszahozni a többi barom szokást is, mint pl. az első éjszaka joga és társai?
10/10 anonim válasza:
Talán a múlt negatívumainak elengedését, valamint a kívánságok magasba szállását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!