Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Lufi ballagáskor mikor elenged...

Lufi ballagáskor mikor elengedik akkor az mit szimbolizál?

Figyelt kérdés
Szerintem azt jelenti hogy elengeded ami történt és ennek így vége lett és ennyi.

jún. 23. 18:10
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
A környezetszennyezést :(
jún. 23. 20:08
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
1: egyetértek!
jún. 24. 09:00
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem azt jelenti, hogy 12 éven át semmit sem tanultak a környezet és az állatok védelméről, és ugyanolyan primitív barmok, mint a tanáraik, akik szó nélkül megengedik nekik a lufi eregetését.
jún. 24. 09:01
 4/10 A kérdező kommentje:
Egyetértek ,hogy környezetszennyező viszont ezt nem mi akarjuk ,hogy elengedjük hanem ez egy szokás 3-as.
jún. 24. 12:40
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

4

Itt az idő leállítani ezt a szokást.

jún. 24. 23:21
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

Még csak szokásnak sem mondanám. 15 éve ballagtam, nálunk nem volt még ilyesmi.

Fölösleges hülyeség inkább. Annyival szebb szimbólumok vannak.

jún. 25. 13:24
 7/10 anonim válasza:
63%
Nekünk mondták hogy kívánjunk valamit, aztán egyszerre engedjük fel a lufikat miközben a kívánságunkra gondolunk, szóval szerintem az álmokat, vágyakat szimbolizálja ahogy magasra törnek
jún. 25. 18:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az átadott tudás elillanását szimbolizálja, mégpedig valós időben.
jún. 26. 03:49
 9/10 anonim ***** válasza:
38%

Az álmokat, a kivánságokat szimbolizálja, amik elszállnak, mint a lufi, és a büdös életben nem válnak valóra, plusz súlyosan szennyezik a környezetet.

A buta, primitív szokásokat sürgősen abba kellene hagyni, és kitiltani a gyerekek mellől a magukat tanárnak nevező idiótákat, akik ilyesmire buzdítják a diákjaikat (a lufi felengedése fogja a kivánságaikat magasra emelni? Na ne röhögtess. És ez tanitja a gyerekeket???)

Az ilyen "tanár" nyilván szeretné visszahozni a többi barom szokást is, mint pl. az első éjszaka joga és társai?

jún. 26. 16:40
 10/10 anonim ***** válasza:
53%
Talán a múlt negatívumainak elengedését, valamint a kívánságok magasba szállását.
jún. 29. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!